• Haberler
  • Genel
  • Başkan Çoban’dan Hancıoğlu’na ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Başkan Çoban’dan Hancıoğlu’na ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, beraberinde Başkan Yardımcıları ve birim Müdürleriyle birlikte Belediye eski Başkanlarından M. Sami Hancıoğlu’na ziyarette bulundu Geçtiğimiz günlerde ablası Sümer Sandıklılı’yı kaybeden Belediye eski Başkanlarından M. Sami Hancıoğlu’nun işyerine giden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve beraberindekiler Hancıoğlu’na taziyede bulundular. Ziyarette Belediye personelinin Hancıoğlu dönemindeki çalışma ortamından duyduğu memnuniyeti anlatan Başkan Çoban “Çalışanlarımızın [&hellip]

Başkan Çoban'dan Hancıoğlu'na ziyaret

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, beraberinde Başkan Yardımcıları ve birim Müdürleriyle birlikte Belediye eski Başkanlarından M. Sami Hancıoğlu’na ziyarette bulundu

Geçtiğimiz günlerde ablası Sümer Sandıklılı’yı kaybeden Belediye eski Başkanlarından M. Sami Hancıoğlu’nun işyerine giden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve beraberindekiler Hancıoğlu’na taziyede bulundular.
Ziyarette Belediye personelinin Hancıoğlu dönemindeki çalışma ortamından duyduğu memnuniyeti anlatan Başkan Çoban; “Çalışanlarımızın sizin döneminizdeki memnuniyetini biliyorum, duyuyorum. İnşallah bizlerde böyle bir iz bırakmak istiyoruz” diye konuştu.
Mehmet Sami Hancıoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve karşılıklı görüş alışverişi ile anılar yad edildi. Ziyarete Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile birlikte Başkan Yardımcıları Ziya Arı, Ayfer Örten ve Sabri Demirkapu, Belediye – İş Sendikası Başkanı Yücel Şahin, Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık, Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, Mali Hizmetler Müdürü Coşkun Yarımay, Yazı İşleri Müdürü Kadir Ülkütaş, Personel Müdürü Zafer Tan, Fen İşleri Müdürü Hüseyin Öztürk, Hukuk İşleri Müdürü Fatma Demir, Temizlik İşleri Müdürü Abdullah Karadana ve Mezarlıklar Birim Sorumlusu Hamdi Yoğun katıldı.

Bakmadan Geçme