• Haberler
  • Genel
  • Başkan Çoban'a deplasman daveti – Kocatepe Gazetesi

Başkan Çoban'a deplasman daveti – Kocatepe Gazetesi

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Belediyespor Basketbol Takımı yönetici ve sporcularını ağırladı. İzmir deplasmanında oynanacak Karşıya Bostanlıspor Afyonkarahisar Belediyespor maçı öncesinde Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı Belediyespor Kulüp Yöneticileri ve basketbolcular ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çoban'ı, teknik heyet ve basketbolcular maça davet etti 2'nci lige yükselme karışlaşmalarında Yarı Final oynama başarısı gösteren Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı İzmir'de [&hellip]

Başkan Çoban’a deplasman daveti

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Belediyespor Basketbol Takımı yönetici ve sporcularını ağırladı. İzmir deplasmanında oynanacak Karşıya Bostanlıspor Afyonkarahisar Belediyespor maçı öncesinde Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı Belediyespor Kulüp Yöneticileri ve basketbolcular ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çoban’ı, teknik heyet ve basketbolcular maça davet etti

2’nci lige yükselme karışlaşmalarında Yarı Final oynama başarısı gösteren Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı İzmir’de oynanacak Karşıya Bostanlıspor maçı öncesinde tam kadro Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti.
DESTEK İÇİN TEŞEKKÜRLER
Ziyarette Başkan Çoban’a seçimde tekrar belediye başkanı olarak seçildiği için hayırlı olsun dileklerini ileten kulüp idarecileri ve basketbolcular, 2’nci Lig yolunda elde ettikleri başarılı sonuçlarda Başkan Çoban’ın büyük desteğini gördüklerini ifade etti. Sporcular, İzmir’de Karşıyaka Bostanlıspor’a konuk olacakları maça Başkan Çoban’ı da davet etti.
TÜRKİYE LİGLERİNDE BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYORUZ
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise basketbol takımının başarılarıyla Afyonkarahisar’ı en iyi temsil ettiğine dikkat çekti. Belediyespor’un daha önce kâğıt üzerinde bir kulüp iken şu anda gerek basketbolda gerekse voleybolda başarıdan başarıya koştuğunu ve Türkiye liglerinde mücadele ettiğini hatırlatan Başkan Çoban, bu başarıda emeği geçen kulüp idarecilerini de tebrik etti.
Ziyaretin ardında Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Belediyespor teknik heyeti ve Basketbolcular toplu olarak fotoğraf çektirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme