• Haberler
  • Genel
  • Başkan Çoban, Fatih ilkokulu’nu ziyaret etti

Başkan Çoban, Fatih ilkokulu’nu ziyaret etti

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İlköğretim Haftası nedeniyle Fatih İlkokulu’nu ziyaret etti 2012-2013 eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle Fatih İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Başkan Burhanettin Çoban, okul idarecileri ve öğrencilerle bir araya geldi. İlk olarak, Okul Müdürü Sadettin Sarıgül, Müdür Yardımcıları Süleyman Gökdoğan ve Necati Yılmaz ile görüşen Başkan Çoban, eğitim-öğretim faaliyetleriyle ilgili [&hellip]

Başkan Çoban, Fatih ilkokulu'nu ziyaret etti

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İlköğretim Haftası nedeniyle Fatih İlkokulu’nu ziyaret etti

2012-2013 eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle Fatih İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Başkan Burhanettin Çoban, okul idarecileri ve öğrencilerle bir araya geldi.
İlk olarak, Okul Müdürü Sadettin Sarıgül, Müdür Yardımcıları Süleyman Gökdoğan ve Necati Yılmaz ile görüşen Başkan Çoban, eğitim-öğretim faaliyetleriyle ilgili bilgi aldı. Okulla ilgili olarak, Başkan Çoban’a ilettikleri her türlü istek ve talebin fazlasıyla yerine getirildiğini kaydeden Okul Müdürü Sarıgül, 2010 yılında okulun ön tarafına kaldırım yapılması için istekte bulunduklarını, ancak Başkan Çoban’ın talimatıyla okulun dört bir tarafına kaldırım yapıldığını söyledi.
SATRANÇ MASAL KİTABI HEDİYE ETTİ
Daha sonra 6-B sınıfı öğrencilerini ziyaret eden Başkan Burhanettin Çoban, öğrencilere yerel yönetimler hakkında bilgi verdi. Özellikle belediyenin görev ve sorumlulukları hakkında öğrencilere bilgi veren Başkan Çoban, sık sık sorular sorarak öğrencilerin bu konular hakkında fikir sahibi olmalarını sağladı. Öğrencilere, başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini dileyen Başkan Çoban, her birine içerisinde satranç takımı da bulunan satranç masal kitabı hediye etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme