Başkan Çoban bayan Başkan Çoban bayan

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bayan personeli ile Meclis Salonu’nda bir araya geldi Personelin, Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Çoban, her birine günün anısına hediye vererek, talep ve önerilerini dinledi. Anneler, babalar ve kadınlar günü gibi özel günlerin, modern dünyanın vazgeçilmezi haline geldiğini belirten Başkan Burhanettin Çoban, böyle bir [&hellip]

Başkan Çoban bayan Başkan Çoban bayan

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bayan personeli ile Meclis Salonu’nda bir araya geldi

Personelin, Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Çoban, her birine günün anısına hediye vererek, talep ve önerilerini dinledi. Anneler, babalar ve kadınlar günü gibi özel günlerin, modern dünyanın vazgeçilmezi haline geldiğini belirten Başkan Burhanettin Çoban, böyle bir günde Belediye’de görevli bayan personellerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Ülkemizde özellikle son 10 yıldır kadın hakları yönünde çok ciddi gelişmeler yaşandığına dikkat çeken Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, uzun yıllar siyasetin içinde yer aldığını hatırlatarak, “Şu anda Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kadınlara verdiği önem kadar, daha önce hiçbir dönem önem ve-rildiğini hatırlamıyorum” dedi.
12 Eylül referandumuyla şehit aileleri ve kadınların pozitif ayrımcılık hakkına sahip olduğunu söyleyen Başkan Çoban, Türkiye’nin kadın hakları yönünden, diğer ülkelere örnek olacak düzeyde ilerleme kaydettiğini belirtti.
Başbakan Erdoğan tarafından imzalanan bir genelgeye göre eşi vefat etmiş ve hiçbir geliri olmayan kadınlara, sadece bir tek müracaatla 250 TL aylık para verileceğini açıklayan Başkan Çoban, bayan çalışanların, Belediye’ye güç kattığını bildiğini ve buna inandığını vurguladı. Konuşmasının sonunda tüm bayan çalışanlara teşekkür ederek, aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı ömürler dileyen Başkan Çoban, bayan çalışanlar sayesinde Belediyenin imajının çok güzel bir şekilde ilerlediğini sözleri-ne ekledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme