Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Başkan Çoban Afyon’a önemli eserler kazandırdı”

Emekli Albay İsmail Özdilek,

Emekli Albay İsmail Özdilek, İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti. Başkan Çoban’ın Belediye Başkanlığı döneminde kente önemli eserler kazandırdığını belirten Özdilek, Çoban’ın İGM Başkanlığı görevinde de Afyonkarahisar’a değer katacağını söyledi

İGM Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret eden hemşehrimiz emekli Albay İsmail Özdilek, Çoban’ın Belediye Başkanlığı döneminde Afyonkarahisar’a büyük hizmetler yaparak unutulmayacak eserler kazandırdığını söyledi.
“HİÇBİR HEMŞEHRİMİZİ GERİ ÇEVİRMEDİ”
Başkan Çoban’ın Belediye Başkanlığı döneminde kendilerine hep destek olduğunu kaydeden Özdilek, “Sayın Başkanımız, Afyonkarahisarmızda bir heyet marifeti ile 12 yıl önce başlattığım Okuma Haftaları, Kitap Şenliği, Kitap Fuarı ve diğer etkinliklerimizde bizlere hep destek oldular. Belediye Başkanlığı zamanında Afyonkarahisarımıza 24 saat esasına göre hizmet ederek hiçbir hemşerimizi geri çevirmeden makamında kabul ettiler.” dedi.
“BAŞARILARI İLE BİZLERİ GURURLANDIRDI”
Başkan Çoban’ın Afyonkarahisar’a önemli eserler kazandırdığını belirten Özdilek, “Ayrıca, göreve geldiği günden itibaren Afyonkarahisarımızın özellikle alt yapısı, parklar, yollar, Uydukent ve Akarçay’ı ıslah edip gerçekleştirdiği spor alanları, sosyal ve kültürel faaliyetler, sanatsal etkinler, kitap basımı, Motorkros, ulusal liglere katılan Futbol, Basketbol, Voleybol takımlarını kurması yanında çok önemli eserler kazandırıp başarıları ile bizleri gururlandırdılar. Belediye Başkanlığı dönemindeki başarılı çalışmalarını İl Genel Meclisi Başkanlığı döneminde de Afyonkarahisarımıza değerler katacağını da bu ziyaretimde şahit oldum. Başarılı çalışmalarına devam eden Sayın Başkanımın her zaman yanında oldum ve olmaya devam edeceğim. Kendilerine sağlık, başarı ve huzurlu günler dileklerimi sunarım.” ifadelerini kullandı.
İGM Başkanı Çoban ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, emekli Albay İsmail Özdilek’in birçok sosyal sorumluluk projesi ile şehrin gelişimine katkı sunduğunu söyledi.