Başkan Çağrı halk pazarını denetledi

Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı, halk pazarını denetledi Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı ilçede çarşamba günleri kurulan Halk Pazarı'nı denetledi. Pazar yerindeki esnafların ve vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Çağrı yoğun kış şartları sonrasında Antalya’daki sel ve fırtına felaketinden sonra sebze ve meyve fiyatlarının artış gösterdiğini ifade etti. Özellikle pazardaki fiyatları denetlediğini ifade eden [&hellip]

Başkan Çağrı halk pazarını denetledi

Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı, halk pazarını denetledi

Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı ilçede çarşamba günleri kurulan Halk Pazarı’nı denetledi. Pazar yerindeki esnafların ve vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Çağrı yoğun kış şartları sonrasında Antalya’daki sel ve fırtına felaketinden sonra sebze ve meyve fiyatlarının artış gösterdiğini ifade etti.
Özellikle pazardaki fiyatları denetlediğini ifade eden Başkan Çağrı, “Başta pazarcı esnafımız olmak üzere, vatandaşlarınızın da sorunlarını dinledik. Esnafımızı mağdur etmemek ve vatandaşlarımızın bütçesini korumak için fiyatları denetledik. Gördük ki, fiyatlarda fazla artış yok. Bu nedenle satanda alanda memnun. Bu durumdan bizde memnun olduk.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme