Başkan Çabuk tanıtıma devam ediyor

İlçenin tanıtımına büyük önem veren Belediye Başkanı Şaban Çabuk, her fırsatta Türkiye'nin çeşitli yerlerindeki toplantılara katılarak, buradaki katılımcılara ilçe hakkında bilgiler paylaşıyor. Başkan Çabuk son olarak Denizli'nin Bozkurt ilçesine giderek burada ilçe Belediye Başkanı Birsen Çelik ile görüştü.TÜM BOZKURT HALKINI İHSANİYE'YE BEKLİYORUZFrig Vadileri'nin ve termal kaplıcaların mutlaka ziyaret edilmesi gereken adresler olduğunu belirterek tüm Bozkurt [&hellip]

İlçenin tanıtımına büyük önem veren Belediye Başkanı Şaban Çabuk, her fırsatta Türkiye’nin çeşitli yerlerindeki toplantılara katılarak, buradaki katılımcılara ilçe hakkında bilgiler paylaşıyor. Başkan Çabuk son olarak Denizli’nin Bozkurt ilçesine giderek burada ilçe Belediye Başkanı Birsen Çelik ile görüştü.
TÜM BOZKURT HALKINI İHSANİYE’YE BEKLİYORUZ
Frig Vadileri’nin ve termal kaplıcaların mutlaka ziyaret edilmesi gereken adresler olduğunu belirterek tüm Bozkurt halkını İhsaniye’ye davet eden Başkan Çabuk: “İlçemiz Frig Vadileri’ne ev sahipliği yapıyor. Burası kültür turizmine meraklı olan herkesin dikkatini çekebilecek bir adres. Öyle ki Cem Yılmaz AROG filmini ilçemizdeki Döğer Kasabası’nda çekmiştir. Frig Vadileri’nin hemen yanı başındaki Türkiye’nin en kıymetli şifalı termal kaplıcaları da İhsaniye’de yer alıyor. Biz bu kapsamda başta kültür turizmine meraklı olan, tüm vatandaşlarımızı ilçemize davet ediyoruz. Buraya gelen herkes önce tarihin gizemli kapılarını aralayacak, daha sonrada şifalı termal sularda dinlenmenin keyfini çıkarabilecektir.” dedi.
Başkan Çabuk, konuşmasının ardından Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’e patentli İhsaniye Patiğini hediye etti. Her iki başkan daha sonra Bozkurt Belediyesi’nin ahşap ve demir atölyelerini ziyaret etti. Bozkurt Belediye Başkanı Çelik, Başkan Çabuk’a bu atölyelerde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ziyarette her iki ilçe arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi gerektiği ifade edildi.

Bakmadan Geçme