• Haberler
  • Gündem
  • Başkan Bozkurt projeleri anlattı – Kocatepe Gazetesi

Başkan Bozkurt projeleri anlattı – Kocatepe Gazetesi

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abdullah Gül ve Fen İşleri Müdürü Abdullah Zeybek ile birlikte İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Murat Karaçam'ı ziyaret etti.Başkan Bozkurt, ziyaretinde Belediye ile ilgili görüşmeler gerçekleştirerek, Belediye tarafından yapılacak projeler hakkında Bölge Müdürü Karaçam'a bilgiler verdi. Bölge Müdürü Karaçam ile bir süre sohbet eden [&hellip]

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abdullah Gül ve Fen İşleri Müdürü Abdullah Zeybek ile birlikte İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Murat Karaçam’ı ziyaret etti.
Başkan Bozkurt, ziyaretinde Belediye ile ilgili görüşmeler gerçekleştirerek, Belediye tarafından yapılacak projeler hakkında Bölge Müdürü Karaçam’a bilgiler verdi. Bölge Müdürü Karaçam ile bir süre sohbet eden Başkan Bozkurt, gösterdiği misafirperverlik ve ilgi alakadan dolayı Müdür Karaçam’a teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bölge Müdürü Karaçam ise kendisini ziyaret eden Başkan Bozkurt ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Bakmadan Geçme