Başkan Bozkurt çalışmalarına hız verdi

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt'un başlattığı parke taşı çalışmaları ilçe merkezinin 4 ayrı caddesinde sürdürülüyor.Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt çalışmalar hakkında bilgi vererek, 'Şuhut Belediyesi olarak çalışmalarımızı ilçemizin dört bulvarında sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını Hummalı bir şekilde devam ettiriyor. Biz milletimiz için her zaman hizmet noktasında en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Her zaman dediğimiz [&hellip]

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un başlattığı parke taşı çalışmaları ilçe merkezinin 4 ayrı caddesinde sürdürülüyor.
Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Şuhut Belediyesi olarak çalışmalarımızı ilçemizin dört bulvarında sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını Hummalı bir şekilde devam ettiriyor. Biz milletimiz için her zaman hizmet noktasında en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Her zaman dediğimiz gibi daima millet daima hizmet sloganıyla milletimiz için çalışmaya var gücümüzle devam edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme