'Başkan adayları önce AK Parti’ye geliyor'

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana her seçim sandığından birinci olarak çıktığını belirterek, 'AK Parti her seçim sandığında halkın en fazla tercih ettiği siyasi partidir. Bunun bir sonucu ise Afyonkarahisar'da belediye başkanı aday adaylarının ilk geldiği yer AK Parti'dir' dedi Sülümenli beldesinde düzenlenen AK Parti [&hellip]

“Başkan adayları önce AK Parti'ye geliyor”

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana her seçim sandığından birinci olarak çıktığını belirterek, “AK Parti her seçim sandığında halkın en fazla tercih ettiği siyasi partidir. Bunun bir sonucu ise Afyonkarahisar’da belediye başkanı aday adaylarının ilk geldiği yer AK Parti’dir” dedi

Sülümenli beldesinde düzenlenen AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısında konuşan Eser, AK Parti’nin girdiği her seçimden başarılı olarak çıktığını bu nedenle de belediye başkan aday adayı olmak isteyen kişilerin AK Parti adayı olmak için şimdiden çalışmaya başladıklarını söyledi.
Eser, AK Parti ile siyasi kimliğe göre yatırım anlayışının sona erdiğini belirterek, “Afyonkarahisar’da belediyesi AK Parti’den olsun veya olmasın her yere yatırım gitmiştir. Halkımız da AK Partili belediye başkanları ile diğer belediye başkanlarının arasındaki hizmet farkını görmüştür” ifadelerini kullandı. İçme suyu, kanalizasyon gibi altyapı hizmetlerinin Afyonkarahisar’da yüzde yüze yakın bir oranda tamamlandığını ifade eden Eser, şunları söyledi:
“Altyapı konusunda Afyonkarahisar’ın şu anki durumunu anlamak için yakın illere bakmak gerektiğini düşünüyorum. Bugün katı atıklarından elektrik üreten, en uzak köylerinde bile yol sorunun olmadığı, her yıl yüzlerce kilometre yol, su ve kanalizasyon yatırımının yapıldığı bir Afyonkarahisar’da yaşıyoruz. Bir zamanlar yaşanan trafik kazalarında pek çok vatandaşın öldüğü Afyonkarahisar artık yok. Artık yolları dünya standartlarında olan, Ankara’ya, İzmir’e, İstanbul’a karayolu ile rahat ve güvenli biçimde gidilebilen ve kısa süre sonra 80 dakikada demiryolu ile başkente ulaşılabilecek bir Afyonkarahisar var.”
“HALKA HİZMETKÂRIZ”
Eser, Merkez İlçe olarak Afyonkarahisar’daki her beldeye, her köye giderek başta muhtarlar olmak üzere halkla sağlıklı bir iletişim kurulabilmesi için gayret gösterdiklerini ifade ederek, “İl Genel Meclisi üyelerimiz ve belediyelerimizin çalışması neticesinde gittiğimiz yerlerde müspet tepkilerle karşılaşıyoruz. İnşallah daha güzel günler de göreceğiz. AK Parti halka hizmetkar olan halk için çalışan bir partidir. Adında halk olan sözde halkçılardan değildir. Bu tespitimin ispatı da 2014 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde görülecektir” şeklinde konuştu.
Belde binasında yapılan ve yaklaşık 3 saat süren toplantıya Eser’in yanı sıra Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Levent Seleoğlu, Kadir Tarkan, Ali Karkı, Mehmet Kırker, Kadir Okyar, Ali İhsan Çelik, Salim Şenkaya, Mustafa Işık, Cevdet Keçeci, Sülümenli Belde Başkanı İbrahim Kızılboğa ile ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme