Başkan Acar: En başarılı Başkan benim

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Afyonkarahisar Merkez dahil olmak üzere tüm İlçe Belediye Başkanlarından daha başarılı olduğunu söyledi. Başkan Acar, bütün Belediyeler içinde en başarılı Başkan olduğunu söyledi Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Radyo Dost da gazeteci Hilmi Çalışkan'ın programına konuk oldu. Çalışkan'ın sorularını yanıtlayan Başkan Acar gündeme ilişkin konuları değerlendirdi. Yol çalışmaları sürüyorProgramda 2011 [&hellip]

Başkan Acar: En başarılı Başkan benim

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Afyonkarahisar Merkez dahil olmak üzere tüm İlçe Belediye Başkanlarından daha başarılı olduğunu söyledi. Başkan Acar, bütün Belediyeler içinde en başarılı Başkan olduğunu söyledi

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Radyo Dost da gazeteci Hilmi Çalışkan’ın programına konuk oldu. Çalışkan’ın sorularını yanıtlayan Başkan Acar gündeme ilişkin konuları değerlendirdi.
Yol çalışmaları sürüyor
Programda 2011 yılında Dinar Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları anlatan Belediye Başkanı Saffet Acar; “2009-2010-2011 yılları olarak yaklaşık olarak 32,5 ayı doldurduk. 2011 yılı itibariyle yaptıklarımızı özetlemek istiyorum. 2011’de programımızda olan yol çalışmalarımız devam ediyor. 128 bin metre asfalt serim işlemi gerçekleştirdik. Çeşitli mahallelerimize 17 fitness gurubu ve 7 takım çocuk oyun parkı, 5 bin 655 metre bordür taşı döşeme işlemi yaptık. Pancar mahallesine ve Dörtyol mahallesine yağmur suyu drenaj çalışmaları yapıldı. Tam bin 840 metre drenaj döşemesi gerçekleşti ve böylece mahalle sakinleri yağmur sularından kurtulmuş oldu. Bunun dışında asri mezarlığa tuvalet, mescit ve bordür taşı çalışmaları da yapıldı. Asri mezarlığa tuvaleti kazandıran Kaymakamımız Ahmet Yurtseven’e de çok teşekkür ediyoruz. Bütün bu çalışmalarımızın yanında iki mahalleyi birleştirme çabalarımız var. Toki’den özyuvam konutlarına bin 500 metre ham yol çalışmaları yapıldı. Terminalin çatı kaplaması yeniden yapıldı.” dedi.
İddiaları yanıtladı
Dinar’ın gündeminde olan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof Dr. Veysel Eroğlu’nu Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ın karşılamadığı iddialarına açıklık getiren Başkan Acar; “Bütün bu tartışmalar iki adet çöp kamyonu yüzünden çıktı. Verenden de vermeyenden de Allah Razı olsun. Belediye olarak biz toplamda 1.600,000 TL’lik 1. Sınıf araç alımı yaptık. Alınan araçlar sıradan araçlar değildir. En az Dinar’a 20 yıl hizmet edecek olan araçlardır. Benim kimseyle ilgim alakam bir kavgam yoktur. Ali Özkaya Bey ‘Dersimli Kemal’ demiş, bu cümleyi çok yanlış buluyorum. Koskoca CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Bu tür konuşmalar yakışık almaz. Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılamama gelince, sayın ilçe başkanı beni telefonla arayarak bizim de karşılamaya katılmamızı istedi. Biz de gidip karşıladık. Konuyla ilgili de kimseden tepki almadım.” dedi.
Programda Belediye ziyareti yoktu
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Dinar İlçesi’ni ziyaretinde Belediye ziyaretinin programda olmadığını ifade eden Başkan Acar; “Elimize bakanın programı geldi. Ama dikkat ediniz ki programda Dinar Belediyesi’ne ziyaret maalesef yok. Yani AK Parti İlçe Teşkilatına ziyaret, esnaf ziyaretleri, Evciler Belediyesine ziyaret var ama Dinar Belediyesine ziyaret yok. Peki, neden Dinar Belediyesi ziyaret programı içerisinde yok. Siz olsanız davetsiz bir yere gider misiniz. Bakanımız Türkiye Cumhuriyeti’nin Bakanıdır. Biz her büyüğümüzü karşılarız. Çevre ilçelerde görüyoruz, Bolvadin’de AK Parti İlçe Kongresi oldu, ilçe yönetimi Bolvadin Belediye Başkanını ziyaret etti. Ama bizim AK Parti İlçe Teşkilatı bir kere bile gelmedi.” dedi.
Çatışmaya değil,
çalışmaya geldik
Afyonkarahisar Merkezde dahil olmak üzere tüm ilçe Belediye Başkanlarından da başarılı olduğunun altını çizen Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, “Ben bütün Belediyeler içinde en başarılıyım. Tüm ilçelerdeki Belediye Başkanlarından ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’dan bile başarılıyım. Bu konu hakkında televizyona çıkıp pogramlara katılabilirim. Biz Belediyeye çatışmaya değil, çalışmaya geldik. Bakanın programı elimize geliyor bakıyoruz Evciler Belediyesi var Dinar Belediyesi Yok. Bir Bakan bir ilçeye gelecekse, bana telefonla bilgi verilmesi gerekir. Ardından da davet edilmem gerekir. Belediye Başkanı Şehri emindir ilk önce bunu öğrensinler. Hiç kimse ben Dinar’ı satacağım diye gelmez. Herkes hizmet etmek için gelir. Ben sabah erkenden kalkar sabah namazını kılar sonra Belediyeye giderim. Bütün birim amirlerimizle gece g��ndüz Dinar’a hizmet etmek için çalışıyoruz.” şeklinde konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme