• Haberler
  • Genel
  • 'Başka partiler sendromla uğraşıyor' – Kocatepe Gazetesi

'Başka partiler sendromla uğraşıyor' – Kocatepe Gazetesi

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyareti sırasında muhalefete yüklendi. Eroğlu, muhalefet partilerinin kendilerine oy vermeyenleri kucaklamadığını söyledi Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valiliği ve Belediye Başkanlığı’nı ziyareti sırasında muhalefet partilerini eleştirdi. Eroğlu, 'Bize rey vermeyenleri de seviyoruz. Başka partiler, bakıyorsunuz, kendilerine rey vermeyenlere kimisi cahil-cühela diyor, kimisi [&hellip]

“Başka partiler sendromla uğraşıyor”

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyareti sırasında muhalefete yüklendi. Eroğlu, muhalefet partilerinin kendilerine oy vermeyenleri kucaklamadığını söyledi

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valiliği ve Belediye Başkanlığı’nı ziyareti sırasında muhalefet partilerini eleştirdi. Eroğlu, “Bize rey vermeyenleri de seviyoruz. Başka partiler, bakıyorsunuz, kendilerine rey vermeyenlere kimisi cahil-cühela diyor, kimisi Stockholm Sendromu’na tutulmuş diyorlar. Böyle saçmalıyorlar. Bizim böyle bir anlaşıyımız yok. Herkesi kucaklıyoruz” diye konuştu.
Eroğlu, Yüksek Seçim Kurulu’nun Diyarbakır’dan milletvekili seçilen Hatip Dicle’nin milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin soruyu şöyle yanıtladı:
“Türkiye’de herkes kanuna mevzuata uyacak. Bize de mesela pek çok mahkeme kararı geliyor, inansak da inanmasak da mahkeme kararlarının tamamını uygulu-yoruz. Neticede Yüksek Seçim Kurulu, Anayasa’ya ve mevcut kanunlara göre bir karar vermiştir. Bizimle bir alakası yoktur. Bizim bu konuda söyleyeceğimiz bir yorum da yoktur.”
Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyareti sırasında da CHP ve MHP Genel Başkanları’nın seçimlere kadar Afyon’a uğramayacaklarını söyledi. Eroğlu, “Biz hemen seçimlerden sonra vatandaşlarımız-la kucaklaştık, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettik. Diğer genel başkanların, CHP Genel Başkanı’nın, MHP Genel Başkanı’nın ta seçimlere kadar uğrama şansları yoktur. Uğrasa bile herhangi bir talep onlara verilme şansı da yoktur. Bunu zaten ben seçimlerden önce de söyledim. Onlar sendromlarla uğraşıyorlar. Uğraşmaya devam etsinler. Biz yolumuza devam edi-yoruz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme