Basınspor ilk maçına bugün çıkıyor

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kurumlar Arası Bahar Kupası Futbol Turnuvası başladı. Ön eleme müsabakaları ile başlayan turnuvada ilk maçta İhsaniye Anadolu Lisesi ile 112 Ambulans Servisi ve Afyonkarahisar Çevre Ve Şehircilik Müdürlüğü ile Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekterliği'nin karşılaşmalarıyla başladı. Merkez 1 Nolu sahada oynanan müsabakada İhsaniye Anadolu Lisesi, 112 Ambulans Servisini 7-2 mağlup etti. [&hellip]

Basınspor ilk maçına bugün çıkıyor

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kurumlar Arası Bahar Kupası Futbol Turnuvası başladı. Ön eleme müsabakaları ile başlayan turnuvada ilk maçta İhsaniye Anadolu Lisesi ile 112 Ambulans Servisi ve Afyonkarahisar Çevre Ve Şehircilik Müdürlüğü ile Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekterliği’nin karşılaşmalarıyla başladı. Merkez 1 Nolu sahada oynanan müsabakada İhsaniye Anadolu Lisesi, 112 Ambulans Servisini 7-2 mağlup etti. Atatürk Stadyumu’nda da Afyonkarahisar Çevre Ve Şehircilik Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekterliği’ni 3-0 mağlup etti.
Bugün oynanacak karşılamada Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma Derneği (Basınspor) futbol takımı basın mensuplarından oluşuyor. Basınspor’un rakibi çekilen kura sonrasında Eğitim Birsen 1 Nolu Şubesi oldu. İki ekip bugün saat 18.45’te Merkez 1 Nolu sahada karşı karşıya gelecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme