Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Basınla Koordineli Çalışarak Halkımıza Doğru Bilgileri Ulaştıracağız”

Afyon Gazeteciler Cemiyetinde yeni yönetimin göreve gelmesiyle birlikte başkan Önder Artuk ve yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ziyaretler devam ediyor.

 Afyon Gazeteciler Cemiyetinde

Ziyaretler kapsamında Afyonkarahisar’daki kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk ve yönetimini Gazeteciler Cemiyeti binasında ziyaret etti.

Afyonkarahisar’da görev yapan kamu kurumu müdürlerinden PTT Baş Müdürü Mehmet Örsdemir,  İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Erkan Tanyeri, Meteoroloji Bölge Müdürü Mahmut Güneş, KOSKEP İl Müdürü Ayşe Yeşim Çepni, OEPSAŞ İl Müdürü Yasemin Ercan, Türk Telekom İl Müdürü Mehmet Murat Uslular, İl  Defterdarı Mehmet Ar’ın aralarında bulunduğu heyet  Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette, kurum müdürlerini Sezer Küçükkurt, Yasin Köksal, Mahmut Emin Birliktir, Mehmet Emin Güzbey, Ömer Elçi, İsa Kuş, Faruk Kılınç, Ali Osman Okşar ağırladı.

“Basınla Koordineli Çalışarak Halkımıza Doğru Bilgileri Ulaştıracağız”

  “VERİLERİN GÜVENLİĞİ İÇİN KURUMLARIMIZIN AÇIKLAMALARI DİKKATE ALINMALI”

Ziyarette,  AGC Başkanlığı görevine seçilen Önder Artuk’a hayırlı olsun temennisinde bulunan kurum müdürleri, basının kamuoyunun bilgilendirme noktasında önemli bir konuma sahip olduğunu, basının güçlenmesi ve doğru verilerin aktarılması noktasında kurumlar ile işbirliğinin önemli olduğunu belirttiler. Afyon’da görev yapan kurum müdürleri olarak şehre hizmet getirilme noktasında AGC ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını ve her zaman destekçisi olduklarını belirttiler.

 “HALKIMIZA DOĞRU BİLGİLERİ ULAŞTIRACAĞIZ”

Gazetecilik mesleğinin temel görevlerinden birinin halka doğru ve tarafsız bilgileri aktarmak olduğunu ifade eden AGC Başkanı Önder Artuk, “Afyon Gazeteciler Cemiyeti olarak kamu kurumları ile koordineli bir şekilde çalışarak halkımıza doğru ve tarafsız haberi ulaştırmayı kendimize ilke edinmiş bir cemiyetiz.  Kamu kurumları ile basının koordinasyonu haber akışının sağlanması açısından oldukça önemli. Yeni dönemde kamu kurumlarımız ile oluşturacağımız haber grupları aracılığıyla doğru verileri vatandaşımızla paylaşmayı amaçlıyoruz.” dedi.