“Basınla her zaman uyumlu çalıştık”

Milliyetçi Hareket Partisi Bolvadin Belediye Başkan Adayı Mimar Selim Karasekreter, basınla hep uyumlu çalıştıklarını belirtti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolvadin Belediye Başkan adayı Mimar Selim Karasekreter, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Bolvadin’de görev yapan ulusal ve yerel medya mensuplarına kahvaltı düzenledi. Basın çalışanlarının gününü kutlayan Karasekreter, geçmişte 27 ay Belediye Başkanlığı yaptığı Bolvadin’de basın [&hellip]

"Basınla her zaman uyumlu çalıştık"

Milliyetçi Hareket Partisi Bolvadin Belediye Başkan Adayı Mimar Selim Karasekreter, basınla hep uyumlu çalıştıklarını belirtti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolvadin Belediye Başkan adayı Mimar Selim Karasekreter, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Bolvadin’de görev yapan ulusal ve yerel medya mensuplarına kahvaltı düzenledi. Basın çalışanlarının gününü kutlayan Karasekreter, geçmişte 27 ay Belediye Başkanlığı yaptığı Bolvadin’de basın mensuplarıyla her zaman uyumlu bir şekilde siyaseti Hizmet aracı olarak gördüklerini basın mensuplarının desteklerini alarak İlçede kısa zamanda büyük projeler gerçekleştirerek çalıştıklarını belirtti.
Karasekreter, “Bizim göremediklerimizi sizler yazdıklarınızla gösterdiniz. Bu anlamda kamuyu aydınlatmak sizin göreviniz bir yerde yanlış, eksik varsa onu düzeltmekte bizim görevimizdir” dedi.
GAZETECİLİK ŞEREFLİ
BİR MESLEK
Karasekreter, “Gazetecilik, günün her vaktini yakın takip etmek ve tarihe not düşmek adına, hizmet vermeye çalışan kendileriyle övünülen bu günde dahi, kendilerini haber yaparak gündeme taşıyan bir meslektir. Gazetecilerimiz gerek halkın bilgi edinme özgürlüğünü yasal sınırlar içinde sonuna kadar sunan, gerekse halkın talep ve beklentilerini de dile getirerek önemli bir kamu görevini de yerine getiren şerefli bir meslektir. Ekonomik ve sosyal sorunları cesaretle irdeleyen, basın meslek ilkelerine uyarak görev yapan basın emekçileri her türlü takdire şayandır” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme