'Başınızı kuma gömmenin anlamı yok'

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Raşit Demirel, yaptığı yazılı açıklama ile AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’e cevap verdi. AK Parti’nin 66'ncı İl Danışma Meclis Toplantısı'nda AK Parti İl Başkanı'nın ‘İstihbaratımız çalışıyor’ diye konuşma yapmasına tepki gösteren MHP İl Başkanı Raşit Demirel, İl Başkanı İbrahim Yurdunuse-ven’i ciddiyete davet etti.'TÜRKİYE’NİN KALBİNDE BOMBA PATLIYOR'Demirel, 'Teröristler dört ayda Türkiye'nin [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Raşit Demirel, yaptığı yazılı açıklama ile AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’e cevap verdi. AK Parti’nin 66’ncı İl Danışma Meclis Toplantısı’nda AK Parti İl Başkanı’nın ‘İstihbaratımız çalışıyor’ diye konuşma yapmasına tepki gösteren MHP İl Başkanı Raşit Demirel, İl Başkanı İbrahim Yurdunuse-ven’i ciddiyete davet etti.
“TÜRKİYE’NİN
 KALBİNDE BOMBA PATLIYOR”
Demirel, “Teröristler dört ayda Türkiye’nin kalbinde, yani Ankara’da iki kere bomba patlatıyor. Hem de meclise 200 metre uzakta patlatıyor. Onlarca vatandaşımız hayatını kaybediyor, birileri de çıkıyor ‘İstihbaratımız çalışıyor’ diyor. Bu nasıl bir istihbarat Allah aşkına? Terörist Suriye’den yasal yollardan ülkemize giriyor, yabancılar şubesine fotoğraf ve parmak izi veriyor. Oradan İzmir’e geçiyor. Çaldığı lüks bir araca İstanbul’dan plaka takıyor ve Ankara’ya geliyor. Belki çoğumuz Ankara’ya gittiğimizde otogardan meclise ya da Genelkurmay Başkanlığı binasına gitmeyi bilemeyiz. Ama Suriye’den gelen terörist, Ankara’yı ne zaman ve nasıl öğrenmiş bilemiyoruz. Terörist buralarda bir kaç kez keşif yapmıştır herhalde” dedi.
“İSTİHBARAT
SİYASETE BULAŞTI”
Demirel, şöyle devam etti:
“Nerede bizim istihbaratımız? Paralelci diye polisi ve güvenlikçileri sağa sola sürerseniz mutlaka güvenlik alanlarında boşluk bırakırsınız. Nitekim de öyle olmuştur. Sırf birisinin intikam duygusu tatmin etmek için güvenlikçilerin yerleri değiştirilmiştir. Yerinden oynatılan güvenlikçiler de giderken geride boşluk bırakmışlardır. Dolayısı ile bu boşluklardan istifade eden terör, bu boşlukları iyi değerlendirip ülkemizin canını yakmaya devam etmektedirler. Sırf particilik yapmak için başınızı kuma gömmenin anlamı yoktur. Bu ülkede istihbarat siyasete bulaştığı için maalesef asli görevinin dışında hareket etmektedir.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme