• Haberler
  • Gündem
  • Basın Müdürlerinden, AFSÜ Rektörüne hayırlı olsun ziyareti

Basın Müdürlerinden, AFSÜ Rektörüne hayırlı olsun ziyareti

'KAPIMIZ VE TELEFONUMUZ GAZETELERE HER ZAMAN AÇIKBasın Müdürleri Burcu ve Çalışkan Rektör Nurullah Okumuş'a Afyonkarahisar ve ilçelerinde yayınlanan yerel gazeteler hakkında bilgi verdiler. Rektör Okumuş, Basın Müdürlerine, kapısının ve telefonunun gazetecilere her zaman açık olduğunu, halka yanlış bilgi ve haber vermemeleri için mutlaka kendisinden bilgi almaları gerektiğini söyledi.'HALKA YANLIŞ BİLGİ VE HABER VERİLMESİN'İl merkezinde 7, [&hellip]

“KAPIMIZ VE TELEFONUMUZ GAZETELERE HER ZAMAN AÇIK
Basın Müdürleri Burcu ve Çalışkan; Rektör Nurullah Okumuş’a Afyonkarahisar ve ilçelerinde yayınlanan yerel gazeteler hakkında bilgi verdiler. Rektör Okumuş, Basın Müdürlerine, kapısının ve telefonunun gazetecilere her zaman açık olduğunu, halka yanlış bilgi ve haber vermemeleri için mutlaka kendisinden bilgi almaları gerektiğini söyledi.
“HALKA YANLIŞ BİLGİ VE HABER VERİLMESİN”
İl merkezinde 7, ilçelerde ise toplam 14 gazetenin yayınlandığını ve bunların resmi ilan ve reklam yayınladıklarını öğrenen Rektör Okumuş, kapısının ve telefonunun gazetecilere her zaman açık olduğunu bildirdi. Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği fakültesi gibi sağlık bilimlerinin AFSÜ’ye bağlandığını ve 5 bin 500 öğrencilerinin bulunduğunu bildiren Rektör Nurullah Okumuş, gazetecilerin bir haber hazırlarken, halka yanlış bilgi vermemek için mutlaka kendisinden bilgi almaları gerektiğini söyledi. AFSÜ Rektörü Okumuş, olumsuz ve kasıtlı haberlerin bir ülkeyi batırabileceği gibi, doğru ve olumlu haberlerin de ülke kalkınmasına ve ilerlemesine katkıda bulunacağını kaydetti.
ÇALIŞKAN’DAN OKUMUŞ’A İKİ KİTAP
Ziyaret esnasında Rektör Basın Müdürlerine ikramda bulunurken, BİK Şube Müdürü Selami Çalışkan, Rektör Okumuş’a kurumun prestij kitaplardan Ergün Hiçyılmaz’ın yazdığı “Basın Penceresinden Harb-i Umumi ve Çanakkale” kitabı ile 1921 yılında Hacı Beyzade Ahmet Muhtar’ın yazdığı ilk özel ilan reklam yıllığı “Salık Veren Muhibban”ı hediye etti. Rektör Okumuş’u da kurumlarına davet eden Basın Müdürleri’nin ziyareti hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Bakmadan Geçme