Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Basın mensupları Türk sporuna daha fazla katkı sağlayabilecek”

“Basın mensupları Türk sporuna daha fazla katkı sağlayabilecek”

Türkiye Spor Yazarları Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi Nadir Güzbey, spor müsabakalarına ve yerlerine serbest giriş kartları ile sezonluk sabit kartların kullanım sürelerinin dolduğunu açıkladı. Kullanım süresi dolmuş kartların temsilciliğe iadesini ve yeni müracaatların Temsilciliğe yapılmasını istedi. 2019-2020 sezonu için yapılacak müracaatların en geç 26 Ağustos 2019 Pazartesi gününe kadar gerçekleştirilmesi gerekiyor. Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Spor Yazarları Derneği iş birliği ile hazırlanan maçlara giriş Sabit Kartlar sadece spor medyasında çalışan spor basınına verilecek. Bu yıl yapılacak sportif faaliyet alanlarında spor basınına ayrılan özel bölümlerin bakım ve ihtiyaçlarının karşılanacağı, ihtiyaç halinde buralarda TSYD tarafından yeni uygulamalara gidileceğini belirten Türkiye Spor Yazarları Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi Nadir Güzbey, “Bizim önceliğimiz kamu yararına görev yapan meslektaşlarımızın güvenliği ve rahat görev yapabilmeleridir.” dedi.
“MESLEKTAŞLARIM VE TSYD, İLİMİZ
SPORUNA BÜYÜK KATKI SAĞLIYORLAR”
Mesleki değerlere sahip çıkarak, TSYD’nin çok daha iyi yerlere getirilmesini amaçladıklarını ifade eden Güzbey, bu sayede Türk sporuna daha fazla katkı sağlayabileceklerini kaydetti. Güzbey, Afyonkarahisar’daki sporun gelişmesi için kulüplerin ve spor kamuoyunun yanında olmayı sürdüren spor yazarlarının, objektif ve tarafsız olarak kaleme aldıkları yazılarında Afyonkarahisar’daki sporun daha ilerilere taşınmasında önemli bir role sahip olduğunu vurguladı.
Güzbey “Önümüzdeki sezonlarda da meslektaşlarımızın dayanışma ve birlikteliğe özen göstermelerini diliyorum.” ifadesine yer verdi.