• Haberler
  • Genel
  • Basın İlan Kurumu’nun tüm müdürleri Afyon’da toplandı

Basın İlan Kurumu’nun tüm müdürleri Afyon’da toplandı

Basın Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun kabul edilmesinin ardından Basın İlan Kurumu'nun izleyeceği yol haritasının belirlenmesi ve yürütülecek çalışmaların istişare edilerek karara bağlanması amacıyla düzenlenen Müdürler Değerlendirme Toplantısı Afyonkarahisar'da başladı. Genel Müdür Cavit Erkılınç'ın selamlama konuşmaları ile başlayan Akrones Otel’deki Müdürler Değerlendirme Toplantısı kapsamında, ağırlıklı olarak basın-internet haber sitelerine ilişkin düzenlemeler ele [&hellip]

Basın Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun kabul edilmesinin ardından Basın İlan Kurumu’nun izleyeceği yol haritasının belirlenmesi ve yürütülecek çalışmaların istişare edilerek karara bağlanması amacıyla düzenlenen Müdürler Değerlendirme Toplantısı Afyonkarahisar’da başladı.

Genel Müdür Cavit Erkılınç’ın selamlama konuşmaları ile başlayan Akrones Otel’deki Müdürler Değerlendirme Toplantısı kapsamında, ağırlıklı olarak basın-internet haber sitelerine ilişkin düzenlemeler ele alınacak.

3 gün sürecek toplantıda, İlan Müdürü İdris A. Çam, Hukuk Müşaviri Bilal Kılınç ve İlan Müdür Yardımcısı Ümit Mert, tamamlanan kanun süreci ile yürütülen mevzuat çalışmalarını konu alan sunumlarını gerçekleştirecek. Sunumların sonrasında gelen sorular cevaplanacak ve genel bir değerlendirmede bulunulacak.

Toplantıların son gününde ise şube müdürlerinin gündeme ilişkin görüşleri alınacak, fikir ve önerileri not edilecek.

Uzman İhsan Ataöv tarafından Kurumsal Temsil ve Protokol Yönetimi Eğitiminin de verileceği 2022 Müdürler Değerlendirme Toplantısı, 6 Kasım Pazar günü sona erecek.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme