• Haberler
  • Genel
  • Basın İlan Kurumu’nun internet sitesi, bilgilendiriyor

Basın İlan Kurumu’nun internet sitesi, bilgilendiriyor

Basın İlan Kurumu, resmi ilan alan gazetelerin kuralları uymasını sağlamanın yanı sıra bilgi ve belge desteği de sunuyor. www.bik.gov.tr internet adresinde muhabirlerin işine yarayacak bilgilerin bulunduğunu belirten Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Burak Orhan, basın mensuplarının bu internet sitesini ziyaret etmesini tavsiye etti Basın İlan Kurumu, Genel Müdürlük düzeyi ve yurdun çeşitli vilayetlerindeki çalışmalarının [&hellip]

Basın İlan Kurumu'nun internet sitesi, bilgilendiriyor

Basın İlan Kurumu, resmi ilan alan gazetelerin kuralları uymasını sağlamanın yanı sıra bilgi ve belge desteği de sunuyor. www.bik.gov.tr internet adresinde muhabirlerin işine yarayacak bilgilerin bulunduğunu belirten Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Burak Orhan, basın mensuplarının bu internet sitesini ziyaret etmesini tavsiye etti

Basın İlan Kurumu, Genel Müdürlük düzeyi ve yurdun çeşitli vilayetlerindeki çalışmalarının yanı sıra internet sitesi ile de gazetecilere bilgi ve belge desteği sunuyor.
www.bik.gov.tr olarak belirlenen resmi internet sitesinde ulusal gazetelerin tiraj raporu, Basın-Hayat Dergisi’nin sayıları ile BİK Medya Programı, kurumdan haberler yer alıyor.
Basın İlan Kurumu’nun internet sitesinde yer alan BİK Medya Programı’nın basın mensupları için farklı ve güzel bir uygulama olduğunu belirten Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Başkanı Burak Orhan, “Medya Programı’nda son dakika haberleri ve çeşitli uygulamalar bulunuyor. Bu uygulamalardan biri de ‘eğitim odası’ başlığında toplanmış durumda. Eğitim odası başlığını tıklayan basın mensupları hem haber yazma şekilleri ile ilgili bilgi edinebiliyor. Hem de haberin ne olduğuna dair bir fikir edinebilecekleri makaleyi okuyorlar” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme