'Basın Demokrasilerin Olmazsa Olmazıdır'

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, Basın demokrasilerin olmazsa olmaz bir parçası konumunda görülmekte olup dördüncü güç olarak görev yapmaktadır.' dedi.

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Başkanı Fehmi Güray Çakır ve yönetim kurulu üyeleri Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette; Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, Teşkilat Başkanı Kadir Baybaş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Tufan Yaşık, Mevlüt Akkuş, ve İsmail Er hazır bulundu.

Haber

“BASIN DÖRDÜNCÜ GÜÇ OLARAK GÖREV YAPIYOR”

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, AGC Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Önder Artuk’a yeni görevinde başarılar dileyerek, yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinden dolayı tebrik etti.  Başkan Çakır, “Basın demokrasilerin olmazsa olmaz bir parçası konumunda görülmekte olup dördüncü güç olarak görev yapmaktadır. Basın başta seçim dönemi olmak üzere her zaman bizlerle müşterek mesai yaparak halkın sorunlarını dile getirmektedir.” dedi.

Haber

“BASIN DEMOKRASİLERİN OLMAZSA OLMAZIDIR”

Yeniden Refah Partisi il yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür eden AGC Başkanı Önder Artuk, şunları kaydetti: “Basın demokrasilerin olmazsa olmazıdır. Gerek yerel gerek ulusal basın olarak Türkiye’de büyük bir camiadır. Basın toplum adına gece gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeksizin çalışması bağlamımda yasama yürütme ve yargı erkinin yanında görev yapan toplumsal bir kurumdur” dedi. Yeniden Refah Partisi İl Yönetimi ziyaret sonrası tablo ve plaketten oluşan hediyelerini Başkan Artuk’a takdim ederken ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme