“Basın Çiftçinin Sesi Olmaya Devam Ediyor”

Afyonkarahisar Pancar Kooperatifi Başkanı İbrahim Eroğlu ve Yönetim Kurulu 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk ve Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette Afyonkarahisar’ın coğrafi yeri ve önemine değinen Pancar Kooperatifi Başkanı Eroğlu, “Cumhuriyetin kurulduğu, Kurtuluş Savaşı’nın kazanıldığı topraklara ne kadar hizmet etsek azdır, her daim Afyonlu çiftçi ve üreticinin yanında olacağız” dedi.

Eroğlu “Basın üreticinin sesi olmaya devam ediyor, basın mensupları sayesinde üreticilerimizin istek ve arzularını kamuoyuyla paylaşarak yerine getirilmesini sağlıyoruz. Bu anlamda ben şahsım ve Pancar Kooperatifi adına Afyonkarahisar’daki basın emekçilerinin 24 Temmuz Basın Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı Eroğlu‘na teşekkürlerini ileterek “Afyon Gazeteciler Cemiyeti kurulduğu 1983’ten bu yana üreticimizin ve çiftçimizin sorunlarını dile getirmeye devam ediyor ve gelecek süreçte de devam edecek Afyon Gazeteciler Cemiyeti Afyon halkının gören gözü, duyan kulağı olarak her daim halkın çıkarları doğrultusunda doğru tarafsız ve güncel haberleri yapmaya devam edecektir“ ifadelerini kullandı

Haber

Bakmadan Geçme