Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Misafir Kalem

BAŞIMIZ VE VATANIMIZ SAĞOLSUN TÜRKİYEM!

Halil KOCAŞABAN

 

Tarih şahittir ki, Türk Milleti başkaları tarafından zorlanan kadere asla razı olmamıştır. Üzerinde yaşadığımız coğrafyada bir asır önce neler yaşandıysa, hangi karanlık senaryolar hangi oyunlar sahnelenmişse şimdilerde yine bir benzerini, hatta daha karmaşığını görüyoruz. Kuşkusuz dün haklıydık, bugün de haklıyız. Akl-ı selim, kalbi selim bir strateji, Milli şuur ve Devlet aklı ile milletimizin üzerindeki bu derin kuşatmayı da yaracağız.
Şehit veriyoruz. Acı duyuyoruz. Ancak iman ediyoruz ki, şehitler ölmez, vatan bölünmez. Şehitlik kapısını kapatmayan Allah’a hamd olsun ki âhirette en büyük rütbenin peygamberlikten sonra şehitlik olduğu belirtilmiştir. Bunun içindir ki, şehitlerin bütün günah ve kusurları Allah tarafından affedilmektedir. Zira Bizleri, düşmanlarımıza üstün kılan en mühim esaslardan biri “Ölürsem şehitim, kalırsam gazi!..” inancıdır. Şehitlerimiz var. Acımız her ne kadar büyük olursa olsun bir o kadar gururumuz bir o kadar da umudumuz var. Rabbim onların şefaatine layık olabilmeyi nasip etsin. Karşımızda tüm Şer cephesi birleşiyor ve bizi iyi tanıyor zaaflarımızdan yararlanmak istiyorlar Merhametimizi ve öfkemizi kendi menfaatlerine göre kullanmak istiyorlar.
Karşımıza masaya oturmaya geliyorlar fakat El birliği ile hazırladıkları tünellerden sıçanları kahpece saldırıyor uçakları tepemizden bomba yağdırıyor. Dışta durum böyle iken içerideki kuklacıları hazırlanıyor Ortamı gerecek sivil müdaheleye neden olacak pankart afiş ve söylemler ile Vicdanımıza ve damarımıza basıyor. Fakat hep unuttukları birşey var Cenab-ı Allah’ın adaleti Bizler Hak yolda bir yürüdükçe başaramayacaklar! Bizler Fedakârlık yapmaya değil, feda olmaya geldik. Bir değil uğruna bin can feda olsun. Devletin Emrinde , Milletinizin yanındayız! Her şey vatan için! Ülkülerimizle devletin ve milletin varlığına baş koyduk, gerektiği yerde de baş verdik. Fakat kesinlikle baş eğmedik, zalimlere baş üstüne demedik. Artık anlamsız tartışma, söz düellosu, sert kutuplaşma bitmeli; siyaset milli ülkü ve hedeflerde buluşmalıdır. Yıllardır uyuttuğunuz Bizlerden Artık Korkabilirsiniz öze dönüyoruz. Allah’ın izniyle İlahi nizamı koruyup, adaleti Cihan’ın dört biryerine yeniden yayacağız… Gücünüz yetmez diyenlere inancımız yeter diyeceğiz. Aklınız yetmez diyenlere, mücadelemiz yeter diyeceğiz! Ömrünüz yetmez diyenlere tarihimiz yeter diyeceğiz! Cihan size kalmaz diyenlere, Allah yeter diyeceğiz! Ve Allah da Kul da Şahit olacak ki Başaracağız…. Selam ve dua ile

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER