• Haberler
  • Genel
  • 'Başbakan'ın kimyası bozuldu' – Kocatepe Gazetesi

'Başbakan'ın kimyası bozuldu' – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Soma'da yaşanan maden kazasının ardından kimyasının bozulduğunu söyledi. Yılmaz, 'Başbakan, bu şekilde Cumhurbaşkanı olamaz, olmamalıdır' dedi Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Türkiye Kamu-Sen, Ülkücü İşçiler Derneği üyeleri ve diğer sivil toplum örgütleri ile bir araya geldi. Çakmak Marble Otel'de düzenlenen toplantıda konuşan [&hellip]

“Başbakan’ın kimyası bozuldu”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Soma’da yaşanan
maden kazasının ardından kimyasının bozulduğunu söyledi. Yılmaz, “Başbakan, bu şekilde Cumhurbaşkanı olamaz, olmamalıdır” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Türkiye Kamu-Sen, Ülkücü İşçiler Derneği üyeleri ve diğer sivil toplum örgütleri ile bir araya geldi. Çakmak Marble Otel’de düzenlenen toplantıda konuşan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Soma’da yaşanan maden kazasının ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kimyasının bozulduğunu söyledi. Yılmaz, “Başbakan, krizi iyi yönetememiştir. Soma’da yarayı sarmak için gitmesine rağmen, bağıran, tokat atan, kimyası bozulan Başbakan… Kimyası bozulan bir Başbakan, hepimizi üzdü” dedi.
CUMHURİYET VURGUSU
Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili Türk Milleti’nin önüne Recep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül ile sınırlı iki seçenek konulduğunu hatırlatan Yılmaz, “Başbakan Cumhurbaşkanı olamaz, olmamalıdır. Bunu söylerken ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıktı. Biz Başbakan’a da, Cumhurbaşkanı’na da makamlarından dolayı saygı duyuyoruz. Ama Cumhurbaşkanlığı makamında, Türkiye’nin milli ve manevi değerlerine saygılı, Cumhuriyet’in kuruluş felsefesini yeniden tesis edecek bir kişinin bulunması gerekiyor. Böyle bir adayı 77 milyonun teveccühüne sunacağız” diye konuştu.
“VERDİĞİM SÖZLERİ TUTTUM”
30 Mart seçimleri ile ilgili de değerlendirmede bulunan Yılmaz, herkese doğruyu, güzeli telkin ve tavsiye ettiklerini, bu anlamda vicdanen rahat olduklarını belirtti. Halkın MHP’ye yönetim görevi vermemesinin sebeplerini ve çarelerini tartışmak gerektiğini söyleyen Yılmaz, “Önemli olan gemiyi yüzdürmek” dedi. Milletvekili seçildiği 2011 yılından bu yana verdiği sözleri tuttuğuna işaret eden Yılmaz, telefon numarasını değiştirmediğini, kendisine ulaşmak isteyen vatandaşların ulaşabildiğini söyledi.
İRTİBAT BÜROSU TÜRKİYE’DE TEK
Ökkeş Şendiller, Yaşar Okuyan’ın ardından bu dönem “Milletvekili İrtibat Bürosu” olan tek milletvekili olduğunu kaydeden Yılmaz, “Bu dönem, böyle bir büroyu bir tek biz kurduk. Orada bir danışmanım da çalışıyor. Ben, kendimle ilgili konularda halim-selim olabilirim. Ancak, bir Belediye Başkanım’ın projesi kabul görmüyorsa, Belediye Başkanım’ın ödeneği kesiliyorsa, ülkücü işçi kardeşime haksızlık yapılıyorsa, ülkücü memur kardeşim rahatından, yerinden ediliyorsa, ülkücü genç kardeşimin istikbali ile oynanıyorsa, hırçınlaşabilirim” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

UNUTMA, UNUTTURMA

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Soma’da yaşanan maden kazasını unutturmayacaklarını bildirdi. Yılmaz, “İhmalden, sorumluluğunu yerine getirmeyen insanlar, kurumlar sayesinde bu tür kazalar, maalesef Türkiye’de sık sık yaşanır oldu. Ölümlü iş kazalarının unutulmaması, unutturulmaması gerekiyor. Gerekli tedbirlerin alınması, bundan sonra da bu tür olumsuzlukların, can kayıplarının yaşanmaması için herkes üzerine düşeni yapmak mecburiyetindedir” dedi.

Bakmadan Geçme