• Haberler
  • Genel
  • “Başbakanımızın talebesiyiz, Afyon’a daha çok şey yapacağız”

“Başbakanımızın talebesiyiz, Afyon’a daha çok şey yapacağız”

Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban, partisinin lideri Başbakan R. Tayyip Erdoğan’ın talebesi, Bakan Eroğlu’nun ekibinde yer aldığını dolayısıyla Afyon’a daha yapacak çok şeyi olduğunu söyledi Afyonkarahisar Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban, Yukarıpazar mahallesi Kuyulu Sokak’ta düzenlediği açık hava toplantısında vatandaşlarla biraraya geldi.GEREKEN HERŞEY YAPILACAKBelediye Başkanı AK Parti [&hellip]

"Başbakanımızın talebesiyiz, Afyon'a daha çok şey yapacağız"

Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban, partisinin lideri Başbakan R. Tayyip Erdoğan’ın talebesi, Bakan Eroğlu’nun ekibinde yer aldığını dolayısıyla Afyon’a daha yapacak çok şeyi olduğunu söyledi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban, Yukarıpazar mahallesi Kuyulu Sokak’ta düzenlediği açık hava toplantısında vatandaşlarla biraraya geldi.
GEREKEN HERŞEY YAPILACAK
Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban, alt yapı çalışmalarında tüm mahallelere önem verdiklerini belirterek Olucak mahallesinden örnek verdi. Olucak mahallesindeki beton parke yapımı için metrekareye 22 TL ödediklerini anlatan Çoban; “Sokakta alt yapıyı yaparken müteahhite ‘Bu taşı söküp bir yerde depolayacaksın. Alt yapı bitince o taşı döyeşip kumlayacaksın.” diyoruz. Biz bu iş için 18 TL ödüyoruz. Çünkü gerekli izin bu şekilde alınabildi. Zaman içerisinde gerekli olan ihtiyaç duyulan çalışmalar sırayla yapılacak.” dedi.
AĞIZDAN ÇIKAN SÖZ
YERİNE GETİRİLDİ
2009 Yılında yaptığı bir ziyaret sırasında mahalleli hanımların fırın beklentisini dile getirdiklerini söyleyen Burhanettin Çoban, Tacı Ahmet, Mevlana mahallesinden bu yönde taleplerin geldiğini kaydetti. Fırın yapmaktan kolay bir şey olmadığını, yapabileceğini söylediğini anlatan Çoban; “Fırın istenilen alanın sit alanında kaldığını bilmiyorum. Sözde ağzımızdan çıkmıştı. Kuruldan izin almadan bina yapmanın mümkün olmadığını bilemedik. Sağ olsun emekli astsubay Hüseyin Afyonkale bize bir yer bağışladı. Seksen metrekarelik arsa üzerine projesini yapıp kuruldan geçen fırın işinin ihalesini yaptık. Bu fırın bize KDV dahil 240 bin liraya mal oldu. Ağzımızdan çıkan sözü yerine getirdik. Osmangazi, Yenice’ye de mahalle fırın yaptık. Olucak’ın oraya yaptığımız fırın 35 bin liraya mal oldu. 35 Bin lira nere 240 bin lira nere?” diye konuştu.
“İNŞALLAH 30 MART’TA SANDIKLARI PATLATACAKSINIZ”
Belediye Başkanı ve Başkan adayı Burhanettin Çoban, pek çok önemli çalışmaya imza attıklarını, 30 Mart yerel seçimleri ile tekrar göreve seçilmeleri halinde de yapmayı sürdüreceklerini vurguladı. Kendisinin de mezun olduğu Cumhuriyet ilköğretim okulunun pek çok ihtiyacını giderdiğini, zenginleştirilmiş kütüphane projesinin bu okulda da uygulandığını belirten Çoban; “Kütaphanenin açılmış olması gerekiyor. Göreve seçilirsek Afyon’da daha çok şey yapacağız. Çünkü biz Başbakanımızın talebesiyiz. Veysel Eroğlu bakanımızın da ekibindeyiz. Bizim için zor bir şey yok. İnanın bizim için herşey kolaylaştırılıyor. Neden? Allah başımızdan eksik etmesin, Recep Tayyip Erdoğan, ülkeyi iyi idareye ediyor. İyi idare ettiği için devletin gelirleri artıyor. Artan devlet gelirleri sonucu bize iyi para gönderiliyor. İnşallah sizler 30 Mart’ta sandıkları patlatacaksınız 2014 bütçemiz 160 trilyon lira olacak.” şeklinde konuştu. Burcu AYDIN’ın haberi

“REKORLAR KIRDIK”
Burhanettin Çoban, seçim ziyaretleri kapsamında Kalecikliler ile buluştu. Şehitoğlu Konağı önünde Başkan Çoban’a destek vermek için bir araya gelen Kalecikliler, “Bizim oyumuzu kimse ipotek altına alamaz. Biz Burhanettin Çoban’ı destekliyoruz” dedi.
Kalecikliler’in her zaman hizmet yapanın yanında olduğunu vurgulayan Başkan adayı Çoban, kale etrafındaki 60 yıllık su borularını değiştirdiğini hatırlattı. Çoban, “2009 yılı bir seçim akşamı yine sizlerle beraberdik. 2009 seçimlerinde ne söz verdiysek inanın daha fazlasını yaptık. Biz parklarda, bahçelerde, alt yapı ve üst yapıda rekorlar kırdık. Yıllarca aşılamaz denileni hayal olan Hıdırlık yolunu açtık. Afyon’un içme suyunu yeniledik ve şu an vatandaş berrak gibi su içiyor. Afyonkarahisar’ın 60 yıllık su borularını değiştik. Biz daha çok şey yaptık. Bizim için artık zor bir şey yok. Devletimizin geliri arttığı için bizim de gelirimiz artıyor artık. İnşallah siz de 30 Martta sandıkları patlatacaksınız ve 2014 bütçemiz 160 milyar lira olacak inşallah” diye konuştu.

Bakmadan Geçme