Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Başbakanımız kendisini evinde hissetti” – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar İl
"Başbakanımız kendisini evinde hissetti"

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın Salı günleri gerçekleştirdiği haftalık basın toplantısı dün sabah saat 11.00’de Etraf Restoran’da yapıldı.
BAŞBAKAN GAZETECİLERE
GÜL VERDİ
AK Parti İl Başkanı Yurdunuseven, bütün basın mensuplarının 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarken, gazeteciliğin zor ve kutsal bir meslek olduğunu vurguladı. Yurdunuseven; “Sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduk. Basın önemli bir görevi yerine getiriyor. Biliyorsunuz ki 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Sayın Başbakanımız kamp dolayısıyla içeride görev yapan gazetecilerimize gül dağıttı. Bizde Bakanımız Veysel Eroğlu, Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ, Milletvekilimiz Av. Ali Özkaya ile birlikte dışarıda görevli olan basın mensuplarına gül dağıtarak günlerini kutladık. Bizlerde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzün hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
TERÖR GÖÇ ETTİRİYOR
AK Parti hükümetinin terörle mücadeleyi kararlılıkla devam ettireceğini söyleyen İbrahim Yurdunuseven, tek bir terör örgütü elamın kalmayıncaya kadar mücadelenin sürdürüleceğini kaydetti. Yurdunuseven; “Doğu ve güneydoğu da terör örgütü mensupları o bölgede yaşayan vatandaşları evlerinden, yurtlarından ve topraklarından etti. Çatışmaların yaşandığı bölgelerde göçlerde yaşanıyor. Hükümetimizin terörle mücadeledeki kararlı ve istikrarlı çalışmaları ile mücadeleyi sürdürüyor. Yaşanan çatışmalarda şehitlerimiz ve yaralılarımız oluyor. Biz bunları istemiyoruz. Vatan uğruna can veren şehitlerimize de Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz” diye konuştu.
İSTİŞARE
 TOPLANTISI VERİMLİ
İbrahim Yurdunuseven, 8-9-10 Ocak tarihlerinde AK Parti Genel Başkanı Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile AK Parti’nin 24. Afyonkarahisar’da ise 3. gerçekleştirilen İstişare ve Değerlendirme Toplantısının başarı ile tamamlandığını belirtti. Yurdunuseven; “İstişare toplantısı verimli geçti. Dört farklı salonda yapılan toplantılara zaman zaman bende katıldım. Anayasa, terör, iç güvenlik ve ekonomi ile ilgili toplantılar yapıldı. Bir toplantıda İçişleri Bakanımız Efkan Ala bey 4,5 saat terörle ilgili Milletvekillerimize brifing verdi. Yapılan bu toplantıların milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Genel olarak benim izlenimim çok verimli bir toplantılar yapıldı. Ayrıca toplantıya gelen misafirlerimizi kapı da karşılayarak onlara lokum ve şerbet ikram ettik. Yine Sayın Başbakanımızın eşi Sare hanımefendi de İhsaniye ilçemize bağlı Üçlerkayası köyünde Kur’an Kursu açılışı gerçekleştirdi. Kadın Kollarımız ile İl Yönetimimizdeki bayan üyelerimiz Sare Davutoğlu’na eşlik ettiler” şeklinde konuştu.  BAŞBAKAN TEŞKİLATI UNUTMADI
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun İl Başkanlığını ziyaret ettiğini söyleyen Yurdunuseven şöyle konuştu: “Başbakanımız kampın ardından İl Başkanlığımızı ziyaret etti. Başbakanımız teşkilat mensuplarımızla bir araya geldi. Başbakanımıza Afyonkarahisar’ımızla ilgili taleplerimizi ve sorunlarımızı dile getirdik.
Sayın Başbakanımız ‘Artık istişare ve değerlendirme toplantılarının Afyonkarahisar için geleneksel hale’ geldiğini söyledi. Bu sözlerden dolayı büyük bir mutluluk duyduk. Toplantıların ilimizin tanıtımına çok önemli katkısı bulunuyor. Sayın Başbakanımız dile getirdiğimiz talep ve sorunlarla bizzat ilgileneceğini dile getirdi. Sayın Başbakanımız son 65 yılın en yüksek oy oranı olan yüzde 63,5’den dolayı teşekkür etti ve çalışmalarımızda başarılar diledi. Başbakanımız kendisini evinde hissettiğini ve ‘Evimdeyim’ dedi. Bizde kendisine ‘Evinize Hoş Geldiniz Başbakanım’ yazılı bir pankartla karşıladık.”
Toplantıya; AK Parti Tanıtım Medya Başkanı Mustafa Ötken, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) Başkanı Mehmet Abdioğulları’da katıldılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti