Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başbakan’a “Enişte, biz senin kayınçonuz” dediler

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK
Başbakan’a “Enişte, biz senin kayınçonuz” dediler

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti 24’üncü İstişare Toplantısı’nda kapanış konuşmasını yaptıktan sonra AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. AK Parti İl Başkanlığı dışında kendisini bekleyen kalabalığın fotoğraf çektirme talebini de geri çevirmeyen Başbakan Davutoğlu, “Enişte” sloganıyla karşılandı.
KAYINÇO ESPRİSİ
Kalabalıktan “Biz senin kayınçonuz enişte” sesinin gelmesi üzerine Başbakan Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu’na dönerek “Kayınçolarımız buradaymış, Sare Hanım” dedi. Davutoğlu, “Bizimle yürümeye var mısınız” diye sorunca, kalabalık bir ağızdan “Evet” cevabını verdi.
KUŞ UÇURULMADI
Öte yandan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ziyaretinden önce AK Parti İl Başkanlığı çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Eğitilmiş köpeklerle parti binasının aranmasının ardından İl Başkanlığı’nın bulunduğu alanda adeta kuş uçurulmadı. Bariyerlerle örtülü alana Bakanlık korumaları dahi alınmadı. Girişler, sadece AK Parti İl Başkanlığı’nın belirleyip güvenlik güçlerine verdiği isim listesi aracılığıyla sağlandı.
POLİSTEN LOKUM
İKRAMI
AK Parti İl Başkanlığı ve çevresinde görev yapan polisler, kendilerine takdim edilen lokumları, meslektaşları ve basın mensupları ile paylaştı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ziyareti esnasında keskin nişancılar da görev yaptı. >> Murat ARISOY’un haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti