• Haberler
  • Genel
  • Başbakan’a Afyon lokumu yedirdi – Kocatepe Gazetesi

Başbakan’a Afyon lokumu yedirdi – Kocatepe Gazetesi

Başbakan Recep Tayyip erdoğan ile birlikte Güney Afrika’ya giden ATB Başkanı Mehmet Mühsürler Afyonkarahisar sucuğundan sonra Afyonkarahisar lokumunun propagandasını da hakkıyla yaptı 3-5 Ekim 2011 tarihleri arasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da katılımlarıyla Güney Afrika Cumhuriyeti'ne yönelik gerçekleştirilen iş gezisine TOBB'un daveti üzerine katılan Borsa Meclis Başkanı Fahrettin [&hellip]

Başbakan'a Afyon lokumu yedirdi

Başbakan Recep Tayyip erdoğan ile birlikte Güney Afrika’ya giden ATB Başkanı Mehmet Mühsürler Afyonkarahisar sucuğundan sonra Afyonkarahisar lokumunun propagandasını da hakkıyla yaptı

3-5 Ekim 2011 tarihleri arasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılımlarıyla Güney Afrika Cumhuriyeti’ne yönelik gerçekleştirilen iş gezisine TOBB’un daveti üzerine katılan Borsa Meclis Başkanı Fahrettin Zobalı ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler yurda döndü.
Türkiye ile Güney Afrika Cumhuriyeti iş çevreleri arasındaki ticaret, müteahhitlik, karşılıklı yatırım ve işbirliği imkânlarının görüşüldüğü, Türkiye-Güney Afrika Cumhuriyeti İş Forumunda, Türk işadamlarının ülkedeki muhatapları ile bir araya gelmeleri sağla-nırken, bu kapsamda da İlimizin özelikle önde gelen gıda ürünlerinin ihracat imkanları araştırıldı.
Türk heyetine başkanlık eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na uçuş esnasında Borsa’nın projeleri hakkında bilgi veren Mühsürler, İlimizin markalaşmış bir diğer ürünü olan lokumu tüm heyete ve uçak ekibine ikram etti. Uçuş esnasında Afyonkarahisar havası estiren Mühsürler, Başbakan Erdoğan’ın “Bunun kalorisi kaç?” sorusuna, “Efendim ben diyetisyen değil, kasabım” cevabını verdi. Mühsürler’in cevabı ile oluşan samimi ortamda Afyon lokumları büyük ilgiyle tüketildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme