• Haberler
  • Genel
  • Başbakan Erdoğan’ı kitapla anlattılar – Kocatepe Gazetesi

Başbakan Erdoğan’ı kitapla anlattılar – Kocatepe Gazetesi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın en yakınındaki isimlerden olarak bilinen AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Besni ile şair-yazar Ömer Özbay’ın yazdığı 'Bir Liderin Doğuşu: Recep Tayyip Erdoğan' adlı kitap, AK Parti İl Gençlik Kolları’nın düzenlediği bir geceyle Afyonkarahisarlılara tanıtıldı Meydan Yayınevi’nden çıkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi yaşantısını, gençlik yıllarından başlayarak Başbakan oluncaya kadarki bölümünü [&hellip]

Başbakan Erdoğan'ı kitapla anlattılar

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın en yakınındaki isimlerden olarak bilinen AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Besni ile şair-yazar Ömer Özbay’ın yazdığı “Bir Liderin Doğuşu: Recep Tayyip Erdoğan” adlı kitap, AK Parti İl Gençlik Kolları’nın düzenlediği bir geceyle Afyonkarahisarlılara tanıtıldı

Meydan Yayınevi’nden çıkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi yaşantısını, gençlik yıllarından başlayarak Başbakan oluncaya kadarki bölümünü anlatan “Bir Liderin Doğuşu: Recep Tayyip Erdoğan” adlı kitap, AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde düzenlenen bir geceyle tanıtıldı. Gecede konuşan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Dener, Erdoğan’ın yolunda ilerlediklerini söyledi.
AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Besni ise Başbakan Erdoğan’ın hayatının herkes tarafından merak edildiğini, ancak bu konuda Erdoğan’ı anlatacak kapsamlı bir çalışmanın olmadığını belirtti. Satışların beklenenden fazla gerçekleştiğini söyleyen Besni, kitabı okuyan partililerin Erdoğan’ın bilinmeyenlerini ve mücadelelerini öğrendiklerinden sonra Erdoğan’a saygılarının ve sevgilerinin bir kat daha arttığını söyledi. “İsteseydik herkesi ağlatırdık” diyen Besni, kitabı yazmalarının asıl amacının Erdoğan’ın hayatına dair bazı ipuçları vermek olduğunu kaydetti. Besni, “Sayın Erdoğan, hapishanedeyken 13 bin mektup geldi. O mektupların hepsini saklar hâlâ. O mektuplardan seçmeler yapıp sayfalar arasına koysaydık, herkes zaten çok etkilenirdi. Ama biz bunu yapmadık. Hatta bazı noktalarda hikayeyi tamamlamadık ki okuyucu, kendi de hayal gücüyle bizim bıraktığımız noktadan sonra ne olduğunu tahmin edebilsin” şeklinde konuştu.
Şair-yazar Ömer Özbay da kitap vesilesiyle Başbakan Erdoğan’la tanıştığını, kitap yazarken de Erdoğan’ı tanıyanlarla istişare ettiklerini belirtti. Özbay, “Sayın Erdoğan’ın el bebek-gül bebek şimdiki duruma gelmediğini göstermek ve zorluklarla nasıl başedileceğini ifade etmek için bu kitabı hazırladık” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme