• Haberler
  • Genel
  • Başbakan Davutoğlu geliyor – Kocatepe Gazetesi

Başbakan Davutoğlu geliyor – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 1 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan AK Parti Afyonkarahisar il kongresine katılacak AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, AK Parti Afyonkaraisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven'i makamında kabul etti. Geçtiğimiz Cumartesi günü AK Parti Genel Merkezi’nde İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ile İzmir Milletvekili ve [&hellip]

Başbakan Davutoğlu geliyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 1 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan AK Parti Afyonkarahisar il kongresine katılacak

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, AK Parti Afyonkaraisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’i makamında kabul etti.
Geçtiğimiz Cumartesi günü AK Parti Genel Merkezi’nde İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ile İzmir Milletvekili ve Afyonkarahisar Koordinatörü Ali Aşlık’ı makamında kabul eden Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, kongre hazırlıklarıyla ilgili İl Başkanı Yurdunuseven’den bilgiler aldı.
YURDUNUSEVEN
ÇALIŞMALARI ANLATTI
Ziyarette AK Parti İl Başkanı ibrahim Yurdunuseven, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na, 1 Şubat 2015 Pazar günü saat 11:00’de Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak 5. Olağan Kongrenin hazırlıklarının bütün hızıyla sürdüğünü söyledi.
Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, kongrenin şimdiden hayırlı olmasını dileyerek, kongreye katılacağını ifade etti. Başbakan’ın makamında gerçekleşen görüşmeye Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile Bölge Koordinatör Milletvekili Hasan Ali Çelik de katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme