Başbakan Amca'yı sevdiğini mektupla anlattı

Başbakan Erdoğan konuşması öncesi Bakan Dinçer ve Bakan Yıldırım'ın konuşma yaptığı sırada seyircilerin arasındaki sevimli bir kız çocuğunun elinde çiçek tuttuğunu gördü. Kız çocuğunu yanına çağıran Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, kendilerine kırmızı gül veren 7 yaşındaki Zeynep Nur Karakuzu ile bir süre sohbet etti. Minik Zeynep'i seven Başbakan Erdoğan, küçük kıza oyuncak bebek hediye [&hellip]

Başbakan Amca’yı sevdiğini mektupla anlattı

Başbakan Erdoğan konuşması öncesi Bakan Dinçer ve Bakan Yıldırım’ın konuşma yaptığı sırada seyircilerin arasındaki sevimli bir kız çocuğunun elinde çiçek tuttuğunu gördü.

Kız çocuğunu yanına çağıran Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, kendilerine kırmızı gül veren 7 yaşındaki Zeynep Nur Karakuzu ile bir süre sohbet etti. Minik Zeynep’i seven Başbakan Erdoğan, küçük kıza oyuncak bebek hediye etti. Başbakanın yanına giderse heyecandan konuşamayacağından korkan Küçük Zeynep ise Erdoğan’a, “canım Başbakan Amca” diye başlayan bir yazı verdi.
Yeni okuma yazma öğrenmesine rağmen el yazısıyla Başbakan’a sevgisini anlatan minik Zeynep’in heyecanı görülmeye değerdi.

Bakmadan Geçme