Başarıya teşekkür – Kocatepe Gazetesi

İhsaniye-Kayıhan Aile Sağlığı Merkezi'ne Kayıhan Belediye Başkanı tarafından teşekkür plaketi verildi Aile Hekimliği uygulamasından geçilmesiyle birlikte Kayıhan'daki Aile Sağlığı Merkezi'nde göreve başlayan Aile Hekimi Doktor İbrahim Karadağ, çalışması ve hizmetleriyle kısa sürede kendini halka sevdirdi. Aynı zamanda Aile Sağlığı Merkezi çevresinde yaptığı yeşillendirme çalışmasıyla da takdir toplayan Doktor İbrahim Karadağ'a, Kayıhan Belediye Başkanı Seydi Ahmet [&hellip]

Başarıya teşekkür

İhsaniye-Kayıhan Aile Sağlığı Merkezi’ne Kayıhan Belediye Başkanı tarafından teşekkür plaketi verildi

Aile Hekimliği uygulamasından geçilmesiyle birlikte Kayıhan’daki Aile Sağlığı Merkezi’nde göreve başlayan Aile Hekimi Doktor İbrahim Karadağ, çalışması ve hizmetleriyle kısa sürede kendini halka sevdirdi.
Aynı zamanda Aile Sağlığı Merkezi çevresinde yaptığı yeşillendirme çalışmasıyla da takdir toplayan Doktor İbrahim Karadağ’a, Kayıhan Belediye Başkanı Seydi Ahmet Kaya tarafından teşekkür plaketi verildi. Belediye Başkanı Kaya, “Doktorumuza, göreve geldiği bugünden itibaren gerek halkla kurduğu samimi ilişki-ler sebebiyle gerek mesleğindeki özverisi gerekse de Aile Sağlığı Merkezi’nde yaptığı bina ve çevre düzenlemeleri ile bu teşekkür plaketini vermek istedik. Umarız kendisi burada daha uzun süreler kalır ve bizlere her geçen gün artan kalite ile hizmet etmeye devam eder.” dedi.
Doktor İbrahim Karadağ ise “1 seneden beridir Kayıhan’da görev yapıyorum. Yeni uygulamaya geçen bir sistemde elbette ufak tefek sorunlar oldu. Üstelik bu alan şehrimizin en çok mobil hizmeti olan bölgesi. Ama biz yine de hizmet aşkımızla halkımızın en iyiyi sunmaya gayret ettik. Bana, sayın belediye başkanımızın gösterdiği bu teveccühün sebebi aslında zaten bizim görevimiz. Fakat kendileri nezaket gösterip böyle bir teşekkür etme inceliğinde bulundular. Ben de kendile-rine bana desteklerinden dolayı bu vesile ile teşekkür ediyorum.
Ayrıca Aile Sağlığı Merkezimizin dışarıdan görünümü de güzel olsun istedik. Ben aynı zamanda bir çevre derneğinin başkanıyım. Çevreci olmamız sebebiyle de binamızın etrafını rengarenk çiçeklerle ve bitkilerle donattık. Umarım ileride daha da güzel hizmetlere imza atarız” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme