Başarıya bir ödül de Yalçın’dan

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun Güreşte ve okçulukta Afyonkarahisar’ı temsil eden başarılı sporcularına İl Milli Eğitim Müdürü İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın hediye verdi   2021-2022 yılı Okullar Arası ve Kulüplerde, Yıldız Bayanlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri Hatice Nisa Ebren Türkiye 3’üncüsü, Gülnaz Orbay Türkiye 5’incisi, Sadet Yaşar Türkiye 5’incisi, [&hellip]

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun Güreşte ve okçulukta Afyonkarahisar’ı temsil eden başarılı sporcularına İl Milli Eğitim Müdürü İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın hediye verdi

2021-2022 yılı Okullar Arası ve Kulüplerde, Yıldız Bayanlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri Hatice Nisa Ebren Türkiye 3’üncüsü, Gülnaz Orbay Türkiye 5’incisi, Sadet Yaşar Türkiye 5’incisi, Tuğçe Sivrikaya Türkiye 7’ncisi, olarak dereceye girerek Güreş Federasyonu tarafından lise bitimine kadar burs kazandı.
Ayrıca, Yıldız Erkeklerde öğrenciler Osman İsceli ve Yıldız Bayanlarda Fatma Nur Tayla, modern okçuluk branşında il 1’incisi olarak Türkiye Şampiyonası’na katılmış ve Afyonkarahisar’ı temsil etmişti.
Ziyarette, öğrencilere Okul Müdürü Yusuf Akgün ve Beden Eğitimi Öğretmeni Şerife Varhan eşlik etti. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, başarılı sporcuları tebrik ederek onlarla sohbet etti. Yalçın, Güreşte ve okçulukta Afyonkarahisar’ı temsil eden sporcuların ailelerine, emeği geçen idareci ve öğretmene teşekkür etti.
Ziyaret sonunda Yalçın, başarılı öğrencilere hediye takdim etti.

Bakmadan Geçme