• Haberler
  • Genel
  • Başarısızlığın nedenleri araştırılıyor – Kocatepe Gazetesi

Başarısızlığın nedenleri araştırılıyor – Kocatepe Gazetesi

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, 'Akıllı Adımlar' projesi kapsamında, ilimize bağlı okul müdürleri ile Taşoluk Çok Programlı Lisesi'nde bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan okul müdürleri belirli aralıklarla yapılan toplantılarda başarısızlığın nedenlerinin araştırıldığını söylediler 'Ortaöğretimde Akıllı Adımlar Projesi' çerçevesinde düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'ın yanı sıra İl Milli Eğitim Şube Müdürü A.Fevzi [&hellip]

Başarısızlığın nedenleri araştırılıyor

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “Akıllı Adımlar” projesi kapsamında, ilimize bağlı okul müdürleri ile Taşoluk Çok Programlı Lisesi’nde bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan okul müdürleri belirli aralıklarla yapılan toplantılarda başarısızlığın nedenlerinin araştırıldığını söylediler

“Ortaöğretimde Akıllı Adımlar Projesi” çerçevesinde düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın yanı sıra; İl Milli Eğitim Şube Müdürü A.Fevzi Özdemir, Sinanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Demircan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet Carfi ve Bülent Seyrekli, Ticaret ve Turizm Meslek Liseleri ve Ç.P.L. okul müdürleri katılırken Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner de düzenlenen toplantı hazır bulundu.
Taşoluk Çok Programlı Lisesi’nde gerçekleştirilen toplantıda bir önceki toplantının kararları incelenirken okullarda ne gibi tedbirler alındığı konusu görüşüldü. Okullarda gerekli toplantıların yapılarak branş branş başarı ve başarısızlığın nedenleri üzerinde durulduğunu belirten okul müdürleri, tüm okullarda çalışma yapılıp gerekli tedbirlerin alınması gerektiği konusunda görüş birliğine vardılar. 17 Nisan’da yapılacak bilgi yarışması ile ilgili jürinin, koordinatör okul müdürlüğü öğretmenlerinden oluşturulmasının kararlaştırılmasından sonra İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, toplantıya katılan okul müdürlerinin sorunlarını dinledi ve karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.
Toplantı sonrasında Taşoluk Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde Belediye Başkanı Murat Öner tarafından katılımcılar onuruna öğle yemeği verilmesinin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Belediye Başkanı Murat Öner’i makamında ziyaret etti. Yalçın, Öner’den Taşoluk Belediyesi’nin eğitim çalışmaları hakkında bilgiler aldıktan sonra 2. kat inşaatı tamamlanan ve çevre düzenlemesi devam eden Taşoluk İlköğretim Okulu’nda incelemelerde bulundu. Taşoluk Belediyesi Eğitim Kültür ve Gençlik Merkezi’ni de ziyaret eden Yalçın, burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Taşoluk’ta böyle bir merkezin bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalçın, Başkan Murat Öner’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yapımı devam eden Ana Okulu İnşaatı çalışmalarını da yerinde inceleyen Yalçın, Taşoluk Kasabası’nda eğitim alanında yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Taşoluk’tan ayrıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme