• Haberler
  • Genel
  • Başarının da psikolojisi var – Kocatepe Gazetesi

Başarının da psikolojisi var – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrencileri, “başarı psikolojisi”ni öğreniyor Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde (AKÜ) Dönüşüm Konağı Başarı Psikolojisi Enstitüsü eğitimcileri tarafından verilen 'Başarı Psikolojisi Zirvesi' konulu seminer programı başladı. AKÜ Uluslararası Ticaret ve Finansman Öğrenci Kulübü tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sabri Bektöre konferans salonunda düzenlenen seminerde konuşan Dönüşüm Konağı Başarı Psikolojisi Enstitüsü Kurucu Başkanı Yahya Hamurcu [&hellip]

Başarının da psikolojisi var

Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrencileri, “başarı psikolojisi”ni öğreniyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde (AKÜ) Dönüşüm Konağı Başarı Psikolojisi Enstitüsü eğitimcileri tarafından verilen “Başarı Psikolojisi Zirvesi” konulu seminer programı başladı. AKÜ Uluslararası Ticaret ve Finansman Öğrenci Kulübü tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sabri Bektöre konferans salonunda düzenlenen seminerde konuşan Dönüşüm Konağı Başarı Psikolojisi Enstitüsü Kurucu Başkanı Yahya Hamurcu Dönüşüm Konağı’nın başarı psikolojisi, iletişim alanında danışmanlık veren ve eğitimler düzenleyen bir eğitim organizasyon kurumu olduğunu söyledi.
Hamurcu, seminerle enstitünün sosyal sorumluluk projesi kapsamında İstanbul’da şirketlere ve kurumlara ücret karşılığında verilen eğitimlerin Anadolu’da bu eğitimlere ulaşamayan öğrencilere ücretsiz olarak vermeyi amaçladıklarını belirtti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme