• Haberler
  • Genel
  • 'Başarının ardındaki kahraman sizsiniz' – Kocatepe Gazetesi

'Başarının ardındaki kahraman sizsiniz' – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Erenoğlu, 'Başarının ardındaki gerçek kahramanlar sizlersiniz' dedi Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Erenoğlu, 9 ayda sağlık alanında elde edilen başarıda en büyük payın sağlık çalışanlarına ait olduğunu belirtti. Erenoğlu, 'Yaklaşık 9 aylık süre zarfında hep beraber [&hellip]

“Başarının ardındaki kahraman sizsiniz”

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Erenoğlu, “Başarının ardındaki gerçek kahramanlar sizlersiniz” dedi

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Erenoğlu, 9 ayda sağlık alanında elde edilen başarıda en büyük payın sağlık çalışanlarına ait olduğunu belirtti. Erenoğlu, “Yaklaşık 9 aylık süre zarfında hep beraber halkımız yararına çok güzel hizmetlere imza attık.bu hizmetlerimizde her bir bireyimizin katkısı en az bizim katkımız kadar değerli ve önemlidir. Çalışmalarımız esnasında insan olmadan kaynaklı eksikliklerimiz mutlaka olmuştur,ve olacaktır. Ama hiçbirinizin kasıtlı davrandığına şahit olmadık” dedi.
“İLK GÜNKÜ GİBİ HEYECANLISINIZ”
Fedakârca mesai yapan sağlık çalışanlarının değerini bildiklerini aktaran Erenoğlu, “İlk gün gibi heyecanlı ve bizim kadar özverili çalışmaktasınız. Yüzündeki gülümsemeniz bunu daima bizlere gösteriyor. Bundan ziyadesiyle hem halkımız hem bizler memnunluk duymaktayız” ifadelerini kullandı.
“SAĞLIĞIN TEMEL UNSURLARISINIZ”
Sağlık çalışanlarını “kahraman”lara benzeten Erenoğlu, şöyle devam etti:
“Sağlık hizmet uygulamalarında gelinen bu noktada, yakalanan büyük başarının ardındaki gerçek kahramanlar sizlersiniz. Yeterli ve nitelikli insan gücünün olmadığı, bir kurumda başarıdan bahsetmek çok zordur. Ama bunu sizler başardınız. Sizler, hizmeti veren bizleri temsil noktasında özveri ile çalışan sağlığın temel unsurlarısınız. Sayınız az, iş yükünüz fazla olduğu halde, halkımıza hizmet için ortaya koyduğunuz emsalsiz özveri her türlü takdirin üzerindedir.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme