Başarı’lılar gelecek sezon da 2. Lig’de

32 kulübün mücadele ettiği 2023 Türkiye Satranç 2. Ligi'nde mücadele eden Başarı Gençlik ve Spor Kulübü ilk 4 takım arasına giremedi ve gelecek sezon da 2. Lig’de yer alacak   2023 Türkiye Satranç 2. Ligi 8-15 Temmuz tarihleri arasında Denizli’de oynandı. 32 kulübün mücadele ettiği 2. Lige, Afyonkarahisar Başarı Gençlik ve Spor Kulübü 13. sırada [&hellip]

32 kulübün mücadele ettiği 2023 Türkiye Satranç 2. Ligi’nde mücadele eden Başarı Gençlik ve Spor Kulübü ilk 4 takım arasına giremedi ve gelecek sezon da 2. Lig’de yer alacak

2023 Türkiye Satranç 2. Ligi 8-15 Temmuz tarihleri arasında Denizli’de oynandı. 32 kulübün mücadele ettiği 2. Lige, Afyonkarahisar Başarı Gençlik ve Spor Kulübü 13. sırada başladı. 9 turdan oluşan karşılaşmalar sonucunda final sıralamasına göre ilk 4 kulüp Türkiye Satranç 1. Lige yükseldi. Son iki kulüp bir alt Lig olan Türkiye Kulüpler Şampiyonası’na düştü.
Afyonkarahisar Başarı GSK sporcu kafilesi Kafile Başkanı ve Kulüp Antrenörü Ahmet Öztürk, Talib Babayev, Özgün Yalçın, Özgür Akman, Arda Ergönen, Deniz Can Kaynak, Cihan Akif Güngör, Mustafa Öztürk, Duru Akın, Burak Dökmecioğlu, Onur Öztürk, Muhammed Semih Düzgün, Ahmet Eren Can isimlerinden oluştu.
Afyonkarahisar Başarı GSK 2023 yılı TSF 2. Ligi’ne 13. sırada başlarken 6 galibiyet 3 mağlubiyetle 12 puan topladı. 2. Ligi 7. sırada tamamlayan Başarı’lılar, gelecek sezon yine 2. Lig’de ter dökecek.
Tüm sporcularına gösterdiği üstün performansları için teşekkür eden Kulüp antrenörü Ahmet Öztürk, “2023 yılı TSF 2. Liginde centilmence yarışan kulüp yöneticilerine, antrenörlerine, sporcularına ve organizasyonda emeği geçen herkese görünen ve görünmeyen kahramanlara teşekkür ederim” dedi.

Bakmadan Geçme