• Haberler
  • Genel
  • “Başarılı ve yoğun katılımlı bir miting oldu”

“Başarılı ve yoğun katılımlı bir miting oldu”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nevzat Ercan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Afyonkarahisar Mitingi’nin başarılı geçtiğini belirtti. Ercan, “Mitingte toplama kalabalık yoktu. Vatandaşlarımız kendileri, Genel Başkanımızı izlemek ve dinlemek için meydana geldi. Kılıçdaroğlu, gördüğü ilgiden dolayı Afyon’dan memnun ayrıldı” dedi Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nevzat Ercan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 20 Mayıs’ta Afyonkarahisar’da [&hellip]

"Başarılı ve yoğun katılımlı bir miting oldu"

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nevzat Ercan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Afyonkarahisar Mitingi’nin başarılı geçtiğini belirtti. Ercan, “Mitingte toplama kalabalık yoktu. Vatandaşlarımız kendileri, Genel Başkanımızı izlemek ve dinlemek için meydana geldi. Kılıçdaroğlu, gördüğü ilgiden dolayı Afyon’dan memnun ayrıldı” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nevzat Ercan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 20 Mayıs’ta Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği mitingi değerlendirdi. Mitingin başarılı olduğunu belirten Ercan, “Mitinge katılım yüksek oldu. Tüm Afyonkarahisarlılara teşekkür ederi-yoruz. Bu miting, toplama katılımla kalabalık olmadı. Vatandaşlarımız, Genel Başkanımızı izlemek ve dinlemek için meydanı doldurdu” dedi.
Kılıçdaroğlu
memnun ayrıldı
Türkiye genelinde Cumhuriyet Halk Partisi’ne yoğun bir ilginin olduğunu hatırlatan Ercan, “Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiğimiz miting de Türkiye genelinde iktidar olacağımızın habercisi gibiydi. Sayın Kılıçdaroğlu, aynı gün üçüncü miting yapması dolayısıyla yorgundu. Ayrıca Simav’daki depremzedeleri ziyaret edeceği için de zaman kısıtlıydı. Bu şartlara rağmen Afyonkarahisar’da kaldığı süre içinde gördüğü ilgiden çok memnun kaldı” diye konuştu.
Takdir topladı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorum Mitingi’nde Afyonkarahisarlı merhum devlet adamı Ali Çetinkaya hakkında “Katil” ve “Cellat” kelimelelerini kullanması nedeniyle Kılıçdaroğlu’nun mitinginde Ali Çetinkaya’ya ilişkin bir çıkış yapılması doğrultusunda beklenti oluştuğuna dikkat çeken Ercan, “Sayın Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar Mitingi’nde devlet adamı, Ulaştırma Bakanı, düşmana ilk kurşunu sıkan Ali Çetinkaya’ya da sahip çıktı. Bu durum takdir topladı” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme