• Haberler
  • Gündem
  • Başarılı timlere sertifika verilecek – Kocatepe Gazetesi

Başarılı timlere sertifika verilecek – Kocatepe Gazetesi

Köpekli Arama Timleri Eğitim ve Görev Yeterlilik Sınavı, 2 yıl süre ile Afyonkarahisar Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından oluşturulan komisyon tarafından yapılacak.Köpekli Arama Timi Çalışma Ve Sınav Yönetmeliği kapsamında bu yıl yapılacak olan Köpekli Arama Timleri Eğitim ve Yeterlilik Sınavı 2 Ekim 2017- 30 Kasım 2017 tarihleri arasında AFAD Afyonkarahisar'da yapılacak. Sınava [&hellip]

Köpekli Arama Timleri Eğitim ve Görev Yeterlilik Sınavı, 2 yıl süre ile Afyonkarahisar Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından oluşturulan komisyon tarafından yapılacak.
Köpekli Arama Timi Çalışma Ve Sınav Yönetmeliği kapsamında bu yıl yapılacak olan Köpekli Arama Timleri Eğitim ve Yeterlilik Sınavı 2 Ekim 2017- 30 Kasım 2017 tarihleri arasında AFAD Afyonkarahisar’da yapılacak. Sınava başvurular 28 Haziran ile 27 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.
Tüm köpekli arama timlerinin girebileceği sınavın ilk aşamasında; başarılı olan köpekli arama timlerine iki yıl geçerliliği bulunan ‘’Eğitim Yeterlilik Sertifikası’’ verilecek. Sınavın son aşamasında ise başarılı olan köpekli arama timlerine iki yıl geçerliliği olan “Görev Yeterlilik Sertifikası” verilecek.

Bakmadan Geçme