• Haberler
  • Spor
  • Başarılı sporculara Tutulmaz'dan hediye – Kocatepe Gazetesi

Başarılı sporculara Tutulmaz'dan hediye – Kocatepe Gazetesi

Okul Sporları Halter Şampiyonası'nda Genç Erkekler kategorisinde 93 kilogram koparma, 117 kilogram silkme ve toplamda 210 kilogram ile Türkiye 1. olan sporcu Ramazan Yaman, Avrupa Para Tekvando Şampiyonası'nda altın madalya sahibi sporcu Meryem Betül Çavdar ile 45. Avrupa Ümit-genç ve 21 Yaş altı Karate Şampiyonası'nda Avrupa üçüncüsü olan Ayşe Yılmaz ve Selahattin Güncel Vali Mustafa [&hellip]

Okul Sporları Halter Şampiyonası’nda Genç Erkekler kategorisinde 93 kilogram koparma, 117 kilogram silkme ve toplamda 210 kilogram ile Türkiye 1. olan sporcu Ramazan Yaman, Avrupa Para Tekvando Şampiyonası’nda altın madalya sahibi sporcu Meryem Betül Çavdar ile 45. Avrupa Ümit-genç ve 21 Yaş altı Karate Şampiyonası’nda Avrupa üçüncüsü olan Ayşe Yılmaz ve Selahattin Güncel Vali Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Vekili Zekai İnan ile sporcular, antrenörleri de hazır bulundu.
Sporcuları kutlayan Vali Mustafa Tutulmaz, başarılı sporculara hediyelerini verirken, sporculara başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Bakmadan Geçme