• Haberler
  • Genel
  • Başarılı sporcu, göğsümüzü kabarttı – Kocatepe Gazetesi

Başarılı sporcu, göğsümüzü kabarttı – Kocatepe Gazetesi

Başarılı güreşçi Necip Özşevik ve Türkiye Güreş Federasyonu Afyonkarahisar Antrenörleri M. Nurullah Çeliköz ile Yakup Yağcı, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti 19-21 Nisan 2013 tarihleri arasında Yozgat’ta yapılan Yıldızlar Greko-Romen Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Necip Özşevik, bu sefer Karadağ'ın Bar şehrinde yapılan Yıldızlar Avrupa Şampiyonasında 5’incilik kazandı. Kazandığı bu başarıyı Vali İrfan [&hellip]

Başarılı sporcu, göğsümüzü kabarttı

Başarılı güreşçi Necip Özşevik ve Türkiye Güreş Federasyonu Afyonkarahisar Antrenörleri M. Nurullah Çeliköz ile Yakup Yağcı, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti

19-21 Nisan 2013 tarihleri arasında Yozgat’ta yapılan Yıldızlar Greko-Romen Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Necip Özşevik, bu sefer Karadağ’ın Bar şehrinde yapılan Yıldızlar Avrupa Şampiyonasında 5’incilik kazandı.
Kazandığı bu başarıyı Vali İrfan Balkanlıoğlu ile paylaşan Özşevik, müsabakalar hakkında bilgiler verdi. 5 yıldır güreşle meşgul olduğunu ifade eden Özşevik, daha önce miniklerde Türkiye 2’ncisi, yıldızlarda Türkiye 3’üncüsü ve Akif Pirim Turnuvasında da şampiyon olduğunu söyledi.
Necip Özşevik’in başarılarından ve yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu; “Necip yavrumuzun başarılarını gönülden kutluyorum. Kendisi Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesinde ikamet etmekte olup oradaki sınırlı imkanlar içerisinden bu denli bir başarı öyküsü çıkarması beni çok sevindirdi. 42 kiloda Türkiye Şampiyonu ve Avrupa 5’incisi olması bizleri mutlu etti. Bir kez daha kendisini kutluyorum. İnşallah Necip evladımız Türkiye’de şampiyon olduğu gibi yurt dışında da büyük başarılar elde eder” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme