• Haberler
  • Spor
  • Başarılı okçular Kargın'a teşekkür etti

Başarılı okçular Kargın'a teşekkür etti

Antalya'da yapılan Türkiye Okçuluk şampiyonasında temsil eden Emirdağ Okçuluk sporcuları Abdil Mert Köken, Muhammed Fatih Ün, Gökçe Havuz Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargına'ı ziyaret etti. Sporcular ve yöneticiler Başkan Kargın'a okçuluk takımına verdiği maddi, manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti. 'SPORUN VE SPORCUNUN DESTEKÇİSİYİZ' Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, 'Emirdağ Belediyesi olarak, sporun ve [&hellip]

Antalya’da yapılan Türkiye Okçuluk şampiyonasında temsil eden Emirdağ Okçuluk sporcuları Abdil Mert Köken, Muhammed Fatih Ün, Gökçe Havuz Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargına’ı ziyaret etti. Sporcular ve yöneticiler Başkan Kargın’a okçuluk takımına verdiği maddi, manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti.

“SPORUN VE SPORCUNUN DESTEKÇİSİYİZ”

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, “Emirdağ Belediyesi olarak, sporun ve sporcunun destekçisiyiz. Özellikle konu spor olduğunda, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir fedakarlıktan kaçınmayız. Spora sadece bir müsabaka olarak bakmıyoruz. Biliyoruz ki, sportif faaliyetler içerisinde bulunan gençlerimiz, bu sayede zihinsel ve fiziksel gelişimlerini sağlıyorlar. Bunun yanı sıra kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına, yanlış çevrelerin kurbanı olmamalarına imkan sağlayan sporu önemsiyoruz” dedi. Başkan Kargın, İl Temsilcisi Rıfat Okumuş, Okçuluk Bölge Antrenörü Muhlis Öç, Okçuluk İlçe Sorumlusu Yavuz Öztuncer ve Emirdağ Okçuluk Takımına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme