• Haberler
  • Genel
  • Başarılı öğrencilerin isimleri fidanlarda yaşayacak

Başarılı öğrencilerin isimleri fidanlarda yaşayacak

Dereceye girerek mezun olan öğrencilerin isimleri dikilen fidanlarda yaşayacak Afyon Kocatepe Üniversitesi Yönetiminin aldığı karar neticesinde Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarından derece ile mezun olan öğrenciler adına Ahmet Necdet Sezer Yerleşkesi’nde fidan dikimi gerçekleştirildi.2014-2015 akademik yılında fakülte, yüksekokul ve yüksekokullarından, devlet konservatuvarı birinci, ikinci ve üçüncü olarak mezun olan öğrenciler için [&hellip]

Başarılı öğrencilerin isimleri fidanlarda yaşayacak

Dereceye girerek mezun olan öğrencilerin isimleri dikilen fidanlarda yaşayacak

Afyon Kocatepe Üniversitesi Yönetiminin aldığı karar neticesinde Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarından derece ile mezun olan öğrenciler adına Ahmet Necdet Sezer Yerleşkesi’nde fidan dikimi gerçekleştirildi.
2014-2015 akademik yılında fakülte, yüksekokul ve yüksekokullarından, devlet konservatuvarı birinci, ikinci ve üçüncü olarak mezun olan öğrenciler için gerçekleştirilen etkinlikte toplam 84 adet fidan dikimi gerçekleştirildi. Mezunlar adına dikilen fidanlar için hazırlanan sertifikalar her akademik birimin mezuniyet töreninde öğrencilere verilecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme