• Haberler
  • Genel
  • Başarılı öğrencilere ödül – Kocatepe Gazetesi

Başarılı öğrencilere ödül – Kocatepe Gazetesi

Bilim Dershanesi 2013 YGS sonuçlarına göre Türkiye ve Afyonkarahisar genelinde dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi Bilim Dershanesi, kuruluşunun ikinci yılında büyük bir başarıya imza attı. Dershane öğrencileri, bu yıl YGS'de Türkiye ve Afyonkarahisar genelinde dereceye girdi. Dershane yönetimi, dereceye giren öğrencileri plaketle ödüllendirdi. GÜÇLÜ KADRO, CİDDİ EĞİTİMCİLİKBilim Dershanesi yöneticileri, gelecek sene Türkiye 1'incisi çıkarmak istediklerini belirtti. [&hellip]

Başarılı öğrencilere ödül

Bilim Dershanesi 2013 YGS sonuçlarına göre Türkiye ve Afyonkarahisar genelinde dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi

Bilim Dershanesi, kuruluşunun ikinci yılında büyük bir başarıya imza attı. Dershane öğrencileri, bu yıl YGS’de Türkiye ve Afyonkarahisar genelinde dereceye girdi. Dershane yönetimi, dereceye giren öğrencileri plaketle ödüllendirdi.
GÜÇLÜ KADRO, CİDDİ EĞİTİMCİLİK
Bilim Dershanesi yöneticileri, gelecek sene Türkiye 1’incisi çıkarmak istediklerini belirtti. Yöneticiler, “Amacımız sadece eğitim. Öğrencilerimiz, başarının güçlü kadro ve ciddi eğitimcilik anlayışıyla kazanılacağını biliyor” dediler.
KALICI ÖĞRETİM SİSTEMLERİ
Bilim Dershanesi yöneticileri, “Öğrenci-dershane-veli-okul işbirliği, bireysel rehberlik hizmetleri, her öğrencinin yapısına uygun etkili, kalıcı öğretim sistemleri, güçlü yayın desteği ve analizli sınav değerlendirmeleriyle başarıyı yakalıyoruz” ifadelerini kullandılar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme