• Haberler
  • Genel
  • Başarılı öğrencilere eğitim yardımı – Kocatepe Gazetesi

Başarılı öğrencilere eğitim yardımı – Kocatepe Gazetesi

Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş tarafından beldedeki başarılı öğrencilere eğitim yardımı dağıtıldı Erkmen Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da beldede ikamet eden başarılı öğrenciler ödüllendirildi. 20 farklı okulda öğrenimg ören ve ortaokul 1. Sınıftan itibaren teşekkür ve takdir belgesi alan 148 öğrenciye Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş tarafından ödülleri dağıtıldı. Öğrencilerden takdir [&hellip]

Başarılı öğrencilere eğitim yardımı

Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş tarafından beldedeki başarılı öğrencilere eğitim yardımı dağıtıldı

Erkmen Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da beldede ikamet eden başarılı öğrenciler ödüllendirildi. 20 farklı okulda öğrenimg ören ve ortaokul 1. Sınıftan itibaren teşekkür ve takdir belgesi alan 148 öğrenciye Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş tarafından ödülleri dağıtıldı. Öğrencilerden takdir belgesi alanlara 175, teşekkür belgesi alanlara 125 TL olmak üzere eğitim yardımı yapıldı. En iyi yatırımın insana olan yatırım olduğun ubelirten Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, “Göreve geldiğimiz günden itibaren Kasabamızda bulunan okulların her türlü ihtiyacının karşılamak için çaba gösteriyoruz. Bu okullara bu güne kadar yaklaşık 500 bin TL’lik yatırım yapılmıştır. Bundan sonra da eğitime desteğe ara vermeden devam edeceğiz” dedi.
Aldıkları eğitim yardımlarıyla mutlu olan Erkmenli başarılı öğrenciler ise eğitimleri boyunca kendilerine gerek maddi, gerekse manevi destek veren Belediye Başkanı Memduh Kuş’a teşekkür ettiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme