• Haberler
  • Spor
  • Başarılı öğrenciler Yalçın'ı ziyaret etti

Başarılı öğrenciler Yalçın'ı ziyaret etti

Karaaslan Ortaokulu'nun katılım gösterdiği akademik ve sportif çalışmaların tanıtımını yapan Okul Müdürü Yakup Çoban ayrıca okullarında hazırladıkları TÜBİTAK projeleri ve açtıkları atölyeler hakkında bilgi verdi.Gerçekleşen ziyaretten dolayı başarılı öğrencilere teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, '2018-2019 eğitim-öğretim yılında öğrencilerimiz il çapında ‘Dart’ branşında ikincilik, ‘Bocce’ branşında kızlarda ikincilik, erkeklerde ise üçüncülük elde etmişler. [&hellip]

Karaaslan Ortaokulu’nun katılım gösterdiği akademik ve sportif çalışmaların tanıtımını yapan Okul Müdürü Yakup Çoban ayrıca okullarında hazırladıkları TÜBİTAK projeleri ve açtıkları atölyeler hakkında bilgi verdi.
Gerçekleşen ziyaretten dolayı başarılı öğrencilere teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “2018-2019 eğitim-öğretim yılında öğrencilerimiz il çapında ‘Dart’ branşında ikincilik, ‘Bocce’ branşında kızlarda ikincilik, erkeklerde ise üçüncülük elde etmişler. Öğrencileri aldıkları başarılı dereceler için tebrik ediyorum. Öğrencimize destek veren Okul Müdürümüze ve Beden Eğitimi Öğretmenimize teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretin sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın öğrencilere hediye takdim etti.

Bakmadan Geçme