• Haberler
  • Genel
  • Başarılı öğrenciler, örnek olacak – Kocatepe Gazetesi

Başarılı öğrenciler, örnek olacak – Kocatepe Gazetesi

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Seviye Belirleme Sınavı’nda 500 tam puan alan öğrencileri tebrik etti İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın 2012 yılı 8’inci sınıflar Seviye Belirleme Sınavı’nda 500 tam puan alan Buse Akman, Anıl Yarkın Sıvacı, Mevlüt Yavuz ve Ahmet Faruk Kenar’ı tebrik etti. BAŞARILARI DEVAM ETSİNBu öğrencilerin Afyonkarahisar’ın eğitim kalitesinin gelişmesinde örnek [&hellip]

Başarılı öğrenciler, örnek olacak

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Seviye Belirleme Sınavı’nda 500 tam puan alan öğrencileri tebrik etti

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın 2012 yılı 8’inci sınıflar Seviye Belirleme Sınavı’nda 500 tam puan alan Buse Akman, Anıl Yarkın Sıvacı, Mevlüt Yavuz ve Ahmet Faruk Kenar’ı tebrik etti.
BAŞARILARI DEVAM ETSİN
Bu öğrencilerin Afyonkarahisar’ın eğitim kalitesinin gelişmesinde örnek olacağını belirterek “4 tane altın gibi çocuğumuz var bizim. 500 tam puan aldılar. Biz bunları unutmadık. Aynı başarıları bekliyoruz. Sizin arkanızdayız. Bu konuda ailelerin de desteği var” dedi. Yalçın, öğrencilere birer altın hediye etti.
MESLEK İDEALLERİ VAR
Öğrenciler ise başarılarının sırrının düzenli çalışmak ve dersleri düzenli takip etmek olduğunu belirttiler. İleride ne olmak istedikleri de sorulan öğrencilerden Buse Akman ile Ahmet Faruk Kenar bilimadamı, Mevlut Yavuz mühendis, Anıl Yarkın Sıvacı ise doktor olmak istediklerini açıkladılar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme