• Haberler
  • Genel
  • “Başarılı çalışmalar devam edecek” – Kocatepe Gazetesi

“Başarılı çalışmalar devam edecek” – Kocatepe Gazetesi

Vali İrfan Balkanlıoğlu, geçtiğimiz günler görevine başlayan Devlet Su İşleri 18. Bölge Müdürü Murat Acu, beraberinde DSİ 183. Şube Müdürü İbrahim İşbilen'i makamında kabul etti Ziyaret sırasında konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Devlet Su İşleri 18. Bölge Müdürü olarak atanan Murat Acu'ya yeni görevinde başarılar dilerken, başarılı çalışmalara imza atacağına yürekten inandığını belirtti. İzmir İline atanan [&hellip]

"Başarılı çalışmalar devam edecek"

Vali İrfan Balkanlıoğlu, geçtiğimiz günler görevine başlayan Devlet Su İşleri 18. Bölge Müdürü Murat Acu, beraberinde DSİ 183. Şube Müdürü İbrahim İşbilen’i makamında kabul etti

Ziyaret sırasında konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Devlet Su İşleri 18. Bölge Müdürü olarak atanan Murat Acu’ya yeni görevinde başarılar dilerken, başarılı çalışmalara imza atacağına yürekten inandığını belirtti. İzmir İline atanan DSİ 18. Bölge Müdürü Recep Özbal ile birlik ve beraberlik içerisinde bir çok başarılı hizmete imza atıldığını belirten Vali Balkanlıoğlu, aynı başarıların Bölge Müdürü Murat Acu döneminde de gerçekleşeceğinden emin olduğunu söyledi.
Sıcak karşımalarından dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür eden Devlet Su İşleri 18. Bölge Müdürü Murat Acu, ise Trabzon DSİ Bölge Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta iken Isparta DSİ 18. Bölge Müdürlüğü görevine atandığını söyledi. Bölgede yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Bölge Müdürü Acu, başarılı çalışmaların devam edeceğini söyledi.
Vali İrfan Balkanlıoğlu’na da DSİ çalışmalarına verdiği önem ve destekten dolayı teşekkür eden Bölge Müdürü Acu, Bölge Müdürlüğünün projeleri ve çalışmaları Taşkın Koruma, Göletler, Koruma Havzaları, İçme Suları gibi konular hakkında bilgiler verdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme