Başarılı Başhekim’e takdir – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin İlçesi Dr. Halil İbrahim Özsoy Devlet Hastanesi’nin Başhekimi Dr. S. Birand Taneri’nin başarılı çalışmaları Bolvadin Kaymakamlığı tarafından da odüllendirildi.Bolvadin Kaymakamı Kenan Eskin tarafından Bolvadin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. S. Birand Taneri’ye “Başarı Belgesi” verildi. Kaymakam Eskin’in imzası bulunan takdir belgesinde “Birlikte çalıştığımız süre içerisinde, Devlet Memuru vakarı ve ciddiyetiniz, vatandaşa karşı tutum ve davranışlarınız, [&hellip]

Bolvadin İlçesi Dr. Halil İbrahim Özsoy Devlet Hastanesi’nin Başhekimi Dr. S. Birand Taneri’nin başarılı çalışmaları Bolvadin Kaymakamlığı tarafından da odüllendirildi.
Bolvadin Kaymakamı Kenan Eskin tarafından Bolvadin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. S. Birand Taneri’ye “Başarı Belgesi” verildi. Kaymakam Eskin’in imzası bulunan takdir belgesinde “Birlikte çalıştığımız süre içerisinde, Devlet Memuru vakarı ve ciddiyetiniz, vatandaşa karşı tutum ve davranışlarınız, diğer kurumlarla birlikte uyumlu çalışarak ahengi sağlamada gösterdiğiniz çaba ve idareci olarak disipline dayalı örnek, özverili ve üstün gayretli çalışmalarınız ve halkımızla kurmuş olduğunuz diyalog yönündeki çabalarınız yanında tarafınıza verilen iş, sorumluluk ve benzeri görevleri titizlikle yerine getirmeniz ve zamanında teslim etmekte göstermiş olduğunuz duyarlılığınız tarafımdan memnuniyetle müşahade edilmiştir. Bu nedenle sizi başarı belgesi ile taltif eder, başarılı çalışmalarınızın devamını diyerim” ifadelerine yer verildi.
Şubat ayından bu yana görevini özveriyle sürdüren Bolvadin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. S. Birand Taneri ise layık görüldüğü belgeyle iglili olarak “Kadirşinas Halkımıza ve idarecilerimize en kalbî duygularla şükranlarımı sunarım” dedi.

Bakmadan Geçme