Başarı sırası daha da yükselecek

İlköğretim Haftası nedeniyle Vali Haluk İmga, İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım öncülüğünde Mehmet Yağcıoğlu İlköğretim Okulu Müdürü, Öğretmen ve Öğrencilerini makamında kabul etti 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı açılışı ve İlköğretim Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım öncülüğünde Mehmet Yağcıoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Tınas, Okul Öğretmenlerinden Zuhal Çalışkan, [&hellip]

Başarı sırası daha da yükselecek

İlköğretim Haftası nedeniyle Vali Haluk İmga, İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım öncülüğünde Mehmet Yağcıoğlu İlköğretim Okulu Müdürü, Öğretmen ve Öğrencilerini makamında kabul etti

2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı açılışı ve İlköğretim Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım öncülüğünde Mehmet Yağcıoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Tınas, Okul Öğretmenlerinden Zuhal Çalışkan, 8’nci sınıf öğrencilerinden Ali Osman Yılmaz, Esma Nur Kayırcı ve 7’nci sınıf öğrencileri Yıldız Kılıç ile Azmi Solak katıldılar.
Ziyaret sırasında konuşan Vali Haluk İmga; tüm eğitim camiasının ve öğrencilerin İlköğretim Haftasını kutlarken, 2010-2011 Eğitim Öğretim yılının başarılarla dolu bir yıl olması temennisinde bulundu. 2009-2010 Eğitim-Öğretim yılının başarılarla dolu bir öğretim yılı olduğuna dikkat çeken Vali İmga, önemli bir başarının yakalandığını ve bu başarı çıtasının her geçen yıl daha da yükselerek devam edeceğinden emin olduğunu söyledi. Vali İmga; bu başarının yakalanmasında emeği geçen başta Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım olmak üzere tüm eğitimcilere teşekkür etti.
2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılında yakalanan büyük başarının baş mimarı olan Vali Haluk İmga’ya teşekkür eden Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, 2010-2011 yılında da aynı performansla çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Yıldırım, Vali İmga’ya kendilerine verdiği güven ve destekten dolayı Milli eğitim camiası adına teşekkür etti. Yıldırım, elde edilen başarılarla birlikte özgüvenin yeniden kazanıldığını söyledi. Ziyarette, öğrencilerle sohbet eden Vali İmga, öğrencilerin gelecekte olmak istedikleri meslekler hakkında bilgi alış ve-rişinde bulundular. Ziyaret sonunda Vali İmga, Öğrenci ve öğretmenlere hediyeler vererek, onlara yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.

Bakmadan Geçme